Jobb alhasi fájdalom mitől lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval akinek volt/van ilyen betegsége az folyamatos, vagy néha jelentkező, szúró, nyomó, nyilalló, vagy milyen fájdalmat érez? Illetve székrekedés, vagy hasmenés kíséri, vagy váltotta azt ki?
A jobb oldalam csipőmtől a herémig fáj.Húzó és nyomó érzés ha járok. 3év volt ilzen fájdalmam utoljára. akkor egz évig fájt syinte mindig, ay orvosok nem tudták megmondani mi bajom van csak ilyen olzan viysgálat, vagz 5helzen voltam. valakinek van valmi tanácsa? mi...
Nem akarunk most hirtelen orvost hívni de ha arra kerül a sok akkor mindenképpen. Ötleteitek vannak mi lehet?
Tudom, hogy orvoshoz kell menni, és megmondja, de szombat van, és ha nem muszáj ügyeletre nem akarok menni.
Járok jégkorongra és floorballra is és a tegnapi edzés elején a bemelegítésnél annyira erős fájdalom nyilalt bele a térdembe, hogy nem bírtam ráállni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!