Miért lesz büdös a bőrömön a krém?
Figyelt kérdés
Nagyon sok krémet kipróbáltam és szinte mindegyiknél ugyanazt tapasztaltam. Amikor bekenem mondjuk a hátamat jó illata van de reggelre furcsa ( büdös) szaga lesz A kezemen és az arcomon nem , ott megmarad az eredeti illata.2011. okt. 25. 23:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Világos foltok keletkeztek a bőrömön, mi lehet ez?
Sziasztok!Kb. két hete észrevettem, hogy a pajeszom alatt egy kis sávban sokkal világosabb a bőröm, mint az arcom többi részén. Aztán ebből egy egész nagy világos, kontúros folt lett, sőt megjelent a másik oldali pajeszomnál is, az arcomon és a homlokomon is egy-két...
Mindegyik napozó krém zsíros és ha felkennem akkor a bőrömön csillog?
Lancaster márka neve ami nekem van. Az arcomra kell használnom,ha kimegyek egy gyógyszer végett. Tudnátok mondani egy nem zsíros,könnyen beszívódó és nem drága napozókrémet?
Van valami olyan krém, vagy vitamin ami segiti, hogy a bőrömön keletkezett sebek, vagy pattanások után maradt kis folt elmúljon?
Használok néha: bőrradírt, testápolót, hámosíót, önbarnítót - egyik se vált be igazán
Szőkítő krém használata után, miért maradt kék folt a bőrömön?
A krémtől nem viszkettem, meg semmi ilyesmi,csak a kék körvonal,ahogy felvittem a terméket. Válaszodat köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!