Tudőgyulladással tényleg ágyban kell feküdni egész nap?

válasza:Szerintem fenn lehet lenni, de nem egész nap. Mondjuk 3 óránként fél órát. De most ez csak egy példa.
Egyébként, hogy ne unatkozz: olvass!

válasza:

válasza:Szeretnél meghalni? Na akkor csak kelj szépen fel és ücsörögj a gépnél. Ocsmány szövödményei vannak a tüdőgyulunak.
Ha élni akarsz, akkor tüdőgyuszival bizony ágyban kell maradni, ha tetszik, ha nem. Ücsörögj az ágyban, ha feküdni nem bírsz, támaszd fel a hátad két nagypárnával. Ha nincs tv, video és net, akkor kész a világ? Hallottál már REGÉNYEKRŐL? Vagy fejts rejtvényt, esetleg olvad el Agatha Cristie összes műveit.
De a WC-re menés kivételével maradj ágyban.

válasza:

válasza:Ne hisztizz, ha élni akarsz. Komolyan mondom. Ronda szövődményeket lehet összeszedni, ha egy tüdőgyulladást nem veszel komolyan. Az ágynyugalom azt jelenti, hogy fekszel az ágyban, vagy ülsz az ágyban, de ágyban VAGY. Pont.
Ha elalszol, akkor alszol. Az csak jót tesz. De ha egy tüdőgyulut nem fekszel ki, abból nagy bajok lehetnek.

válasza:

válasza:azért szomorúnak tartom, hogy a mai fiatalokat nem köti le az olvasás fél óránál több időre...
amúgy igen, feküdni kell, ha az orvosod azt mondta
Kapcsolódó kérdések:
Hasi ct-n voltam ma a májam miatt, de érzem volna valami nem oké:( A lapon nem említenek semmit a beleimről vagy a gyomromról, de ma egész nap hasmenésem van a kontraszt anyagtól ez eddig oké, meg hánytam is, de a hasamnak be kéne esnie, mert minden kijön belőlem, erre...
(arcüreg röntgen és CT, fogászat (panoráma röntgen is), EKG, tüdőszűrés, bőrgyógyász, allergia vizsgálat, fül-orr-gégészet, természetgyógyász, vérvétel)
és alacsony a vérnyomásom
Állítólag születésem óta a fejem közepén van egy búb. Annyit ki tudtam deríteni eddig, hogy ez a nép hiedelem szerint azt jelenti, hogy király leszek (haha, jó lenne :D ), de egészségügyi okot nem találtam rá. Kb. 1 centi a magassága, de nem látszik, a hajam mindig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!