Mik a tüdőrák túlélési esélyei? Milyen eséllyel gyógyítható?

válasza:

válasza:apu is ezt a Dávid prof. féle COD teát issza, meg sok piros gyümölcsöt, zöldséget kell enni, inni, vérképző. pl. cékla, gránátalma, vörösbor.
3 éve tünetmentes!
úgyhogy van esély, ráadásul rosszindulatú volt.
Köszönöm a jó tanácsokat! Ő is issza a teát, most van a harmadik orvosnál. Csak nehéz, mert most fog letelni az első orvos által jósolt fél év...
De szerencsére az új bizakodóbb. Remélem, neki lesz igaza.
Bocsánat, ha zavaros, de szét vagyok most eléggé esve.

válasza:Attól függ milyen típusú, milyen stádiumú.
A tüdőrákok 5 éves túlélése átlagosan 14%.
Kis, műtétileg eltávolítható daganatok esetén kb. 45%.
Kapcsolódó kérdések:
Egy ideje úgy érzem , hogy valami le van tapadva a torkomon , ezért szoktam köhögni kicsit. Az ínyem sűrűn vérzik , ezért reggelenként van , hogy véreset köpök. Ma a suliban köhögtem egyet , és vér izt éreztem a számban. Kimentem a mosdóba , köptem egyet és elég véres...
Mit tehetnénk érte ami meghosszabítaná az életét pár évvel.most sugárkezelést kap.sokat fogyott.alig eszik valamit.folyton hány( bár ez a sugárkezeléstől lehet) szedi a c-vitaminokat.próbálunk neki adni sok gyümölcsöt, zöldséget.Kapott már gyógyszereket is.de...
20 éves lány vagyok, pár hónapja derült ki, hogy lúdtalpas vagyok. Érdekes módon eddig senki sem vette észre, nem is tudom, mire valók voltak az iskolai vizsgálatok. Nemrég vettem lúdtalpbetétet, azonban nem tudom mindig hordani (szétcseszi a cipő a lábamat, ha...
Pl műtéttel kiegyenesíthető a gerinc ?(már görbe hátnál)
A barátom pár éve volt orvosnál (többnél is) és azt mondták neki hogy valami féle balonok vannak a hasába ami meggátolja a rendszeres étkezést,emiatt kevesebbet tud enni és folyton fáj meg görcsöl a hasa...Azt mondták az orvosok hogy erre nincs gyógymód,ám én ezt nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!