Gyomortükrözésre megyek és nagyon félek, elvileg refluxom van, tapasztalatok?
Nagyon nagyon félek tőle. Valaki el tudná mesélni,hogy milyen?
Mikor pl: a háziorvos megnézi az ember torkát,és utána már bocsánat okád,akkor automatikusan elhúzza a száját,és ugye az orvosnak ki kell vennie a pálcát,na most itt ilyenkor mi a teendő? Rám jön a hányinger,és akkor bennem lesz az a cső,szal értitek? Kérlek titeket nyugtassatok meg,nagyon félek. Milyen?
Nyugalom, nem lesz semmi probléma! Nekem a refluxtól be is volt gyulladva a nyelőcsövem, mégsem volt gond. Még csak nem is büfiztem közben :) Kicsit olyan mint a pálinka! :) Ha bedobod, érzed ahogy megy lefelé és kellemesen melegít közben (valójában mar). Csak ezt ahogy dugják le hideg és ezáltal kicsit kellemetlen. A mintavételt nem is éreztem, pedig én is láttam a monitoron, ahogy a doki kicsippentett három helyről is egy-egy darabkát.
Megnyugtatásként itt egy kis animáció, ettől ugyan valamivel hosszabb, viszont lényegesen vékonyabb :)))
Besz@rok... :)
Na ha így működne egy gyomortükrözés,akkor mennék. :) :) Na jó nem fogalt vagyok. :) Most megnyugtattál tényleg,köszi. Majd holnap írok,hogy milyen volt.
Sziasztok. Hát köszönök minden választ.
Már túl vagyok rajta,és nekem nagyon rossz volt,sajnos. Most lelkileg nagyon kivagyok.....Soha többet nem megyek,de a lényeg,hogy már itthon vagyok,és felmaródásos REFLUXom van.....
Kedves Elő válaszoló,sok erőt adtál te is. :D
Kedves 17-es! Tudod kit marházzál le! :) Persze, látszik minden úgy van ahogy leírtad.
Kérdező, te meg nyugodj meg, a lényeg hogy túl estél rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!