Körömvágás jobb kezeseknek jobb kézről hogyan?

válasza:

válasza:

válasza:1. Reszelés lesz.
2. Csipesszel egész jó lett, most vágtam le vele, de következő alkalmakkal reszelni fogom inkább mert nem tetszik, hogy a csipesz miatt repkednek a körmök.
3. Inkább nem, köszönöm.
Reszelni milyen gyakran szokták? Naponta ajánlott?

válasza:

válasza:

válasza:#6 biztos szőke vagy. Miért nem használsz akkor csipeszt, vagy veszel balkezes ollót a balkezesek boltjában?
Kérdező, én sem szeretem repkedő körömdarabokat, de reszeléskor is ugyanannyi elhullik, csak finom por formájában. Azt csak porszívózni lehet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyik jobb a körmöknek?
2 éves a lányom és még mindig csak álmában tudom levágni. Próbálzunk már mindent (csoki, kedvenc mese stb), de nem engedi. Nemrég beteg volt, és napokig nem aludt elég mélyen a körömvágáshoz. Kénytelenek voltunk lefogni és úgy levágni neki. Hát igencsak férfierő...
Viszkető, bizsergő fájdalom jelentkezik gyakran a jobb térdemnél. Nem a térdem mozgatása fáj, nincs ott semmilyen sérülés. Nagyon zavaró, legtöbbször alvás előtt jelentkezik, van, hogy nem tudok elaludni tőle. Mi lehet ez? 15 éves lány vagyok.
melyik a jobb a kettő közül?
Nagyon félek, hogy megszorítom miközben levágom a körmét.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!