Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyerekem iskolájában betiltott...

Gyerekem iskolájában betiltották a beájulást. Tanári túlreagálás vagy tényleg van alapja mert veszélyes ez a drogszerű "eljárás"?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 15:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem hiszem el,hogy létezik ilyen életképtelen, fogyatékos ember,mint te.
2013. aug. 13. 13:10
 52/61 A kérdező kommentje:

Tudjuk hogy a vitát lezártad. De egyszerübb lett volna el se kezdened. De hét te tudod...

Az általam emlitett személyeskedés ugy ahogy van felesleges.

nekem legalábbis.

Sokaknak fontos. Szivük joga. Itt tényleg nem tilos. Szabadon jöhettek ide beletörölni a nyelveteket másokba ha nektek erre van igényetek.

2013. aug. 13. 13:11
 53/61 A kérdező kommentje:

Mert aztán attól lesz valaki épetképtelen fogyatékos ha kérdést tesz itt fel s a válaszra kiváncsi nem a személyeskedésre.

De pedig ha belegondolnátok rájönnétek senki se kiváncsi a személyeskedésre ergó ezt csak magatoknak irjátok...

Ez persze nem fogyatékosság csak egyszerű enyhe személyiségzavar...

Bár mindenkinek csak ennyi beütése lenne...

2013. aug. 13. 13:13
 54/61 anonim ***** válasza:
Köszönjük doktor úr a pszichológiai tanácsadást, de most már ideje lenne abbahagynod a hisztit.
2013. aug. 13. 13:19
 55/61 A kérdező kommentje:

csak azt döntheted el hogy a kérdésre válaszolsz e vagy sem.

a kérdés továbbra is fenáll persze csak azoknak akiknek nem teher a válaszadás.

aki nem akar válaszolni a kérdésre az a részemről azt csinál amit akar. javaslom neked is ezt a hozzáállást.

ez az oldal nem a tied ergó nem szabahatod meg itt senkinek se mit tehet és mit nem.

ha nemtetszik indits egy oldalt s ott az lesz amit te akarsz.

2013. aug. 13. 13:27
 56/61 A kérdező kommentje:
tájékoztatlak ez egy olyan oldal ahol kérdésekre válaszolnak nem pedig olyan ahol erre arra utasitgatják egymást.
2013. aug. 13. 13:28
 57/61 A kérdező kommentje:

biztos van utasitgató fórum, keresd meg ott jol fogod érezni magad.

a google a te barátod is.

2013. aug. 13. 13:29
 58/61 anonim ***** válasza:
Felesleges volt feltenned a kérdést,ha mindenkivel csak vitatkozol. Egyszerûen fogadd el a tényt,hogy ez veszélyes. (Vagy csináljátok tovább. Aki hülye,haljon meg.)
2013. aug. 14. 11:48
 59/61 A kérdező kommentje:

az nem tény amit személyeskedéssel kell megerősiteni.

ha tény lenne erre nem volna szükség.

a kérdést nem azért tettem fel hogy beteg emberek mások mocskolásávalfényezhessék magukat.

nem tilos de attól még nem ez volt a cél.

2013. aug. 14. 12:59
 60/61 A kérdező kommentje:

és nem a tény elfogadásáról vagy el nem fogadásáról van szó, hanem az egész hátterének a megkérdezéséről.

ha nem vetted volna észre.

esetleg figyelmesebben elolvastad volna a kérdést.

személyeskedni, mocskolódni lehet, biztos lesz akit érdekel, de én személy szerint nem arra vagyok kiváncsi.

2013. aug. 14. 13:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!