Mi a hasmenés legeslegnagyobb ellenszere?
Orvos!
Ugyanis, ha van egy betegséged, ami a hasmenést okozza, és te csak a hasmenést szünteted meg, akkor nagyon beteg leszel!
A hasmenés nem betegség, hanem mindig egy másik - komolyabb - betegség tünete!
Voltam orvosnál már 3 hónapja megy a hasam,de még a kivizsgálás zajlik és fog is még sokáig.Írt fel széntablettát,Enterolt,Lopediumot...
És eddig egyik sem használt.
És nehéz így utcára menni hogy ne fossam össze magam.Ugyanis bármit eszek/iszok azonnal kijön.
És hogy ezt mivel enyhíthetném míg a kivizsgálás tart???
Belgyógyásznál ultrahangon már voltam,vettek vért is és eddig minden rendben volt.De még lesz egy 24 órás vizelet teszt is.A belgyógyász arra kíváncsi hogy nem e- hormonális bajom van.A háziorvoshoz ma vissza vittem az eddigi leleleket szerinte a dolgok jól haladnak és pszichés problémára utal a dolog de ez még nem biztos.
Van mikor minden 5-10 percben megy a hasam,vagy evés után.Van mikor 1nap csak háromszor.De már 3 hónapja ez van és egyszer sem volt híg székletem.
Jelenleg Normolyt port és Probiotikum kapszulát szedek 2 napja eddig még nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!