Hasmenes+ szekrekedes?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha kb. 3 havonta szekrekedes egyben hasmenesem van?
szornyen tud fajni akarmilyen gorcsoldot veszek be nem segit kb 2-3 ora a wc-n oldja meg a problemat. Mit lehet ezellen tenni?
2014. máj. 14. 21:37
1/2 anonim válasza:
Menj el vele orvoshoz, ő majd tudni fogja. Vagy nagyon rosszul táplálkozol ( kevés folyadék, sok száraz kaja, kevés rostos, kevés gyümölcs, vagy valami bajod van. Olvass utána a helyes étrenddel, és vesd össze a saját táplálkozásoddal. Ezt mi nem tudjuk helyetted megtenni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez van ha nagyon felgyülik akkor hasmenés formájában távozik én nem veszek be rá gyógyszert változó hogy mennyire fáj és hogy mennyi idő alatt ürül ki! Voltam már belgyógyásznàl, gasztroenterologusnál és nincs semmi gond a nök kb 60%- szenved székrekedéstöl! Szt mondták őrüljek neki hogy így ürül magától így kisebb rá az esély elzárodás legyen szerencsére a szervezeten megoldja hogy ez ne kővrtkezzen be! Ha jobban van székletem akkor akár hetekig hónapokig nem jelentkezik ez máskor meg akár egy héten belül újra! Já és semmilyen étrend nem segített egyéb betegség miatt csak egészséges ételeket ehetnek nem eszek semmi olyat ami szorulát okozhatna és sportolok ráadásul olyan gyógyszert szedek ami hasmenést okoz sokaknál ,reménykedtem is amikor elkezdtem szedni hogy hátha segít de sajna semmi kövezkezménye nem volt. De azért próbálj meg úgy étkezni hogy kedvező legyen sokaknak bejön ez vagy az! Egyén függö a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!