Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pantoprazol mellett szabad inni?

Pantoprazol mellett szabad inni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy piás, reflux miatt Pantoprazol Sandoz savlekötőt kell szednem, az a kérdésem, hogy alkalmanként szabad-e inni emellett a gyógyszer mellett (heti 1 alkalommal pár sört szoktam, nagyon ritkán mást)?

2014. jún. 10. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, de számíts rá, hogy így is égni fog a gyomrod.
2014. jún. 10. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem "savlekötő", hanem protonpumpa-gátló (PPI). Ha eleve ilyen bajod van, nagyon ritkázni kéne azokat az alkalmakat, mert ront a helyzeten.
2014. jún. 10. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert égni még sohasem égett, egyetlen panaszom - amikor kiderült - egy elhúzódó rekedtség volt vírusfertőzés után.
2014. jún. 10. 20:49
 4/4 anonim válasza:
Én olyan jót sörözgetek mellette :D
2014. jún. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

ACE gátló és bétablokkoló, szóval vérnyomáscsökkentők mellett szabad inni alkoholt?

Anyámnak magasvérnyomása és úgy tűnik, szívproblémája is van, most derült ki 2 hete, kapott ilyen ace gátló vérnyomáscsökkentőket, meg bétablokkolót, meg rudotel nyugtatót(ezt csak akkor kellene bevennie, ha nagyon szükségét érzi, szerintem már nem szedi ezt). Mindíg...

Antibiotikum szedese mellett lehet tejet inni?

muslit akarok tejjel vacsorara,de nem tudom h lehete..tejet inni

Nebilet szedése mellett szabad alkoholt inni?

Nem találtam semmit erről a betegtájékoztatóján... Reggelente szedek egy felet belőle... Ma buliba megyek, nem holt részegre akarom inni magam, csak egy kicsit az alap hangulat miatt. Aki szedi ezt, kérem írjon valamit, köszi :) L/22

Antibiotikum mellett lehet fogyiteát inni?

igazabol csak annyit érzek h többet pisilek.ennyi csak h az antibiotikum hatasat bezavarja e a tea? (lehet h.lye kérdés)

Az Aerius szedése mellett szabad inni alkoholt?

Minden este beveszek egyet. Elolvastam a papírt,de nem írja.

Napi 1/2 Nebilet szedése mellett lehet inni sört?

Vesekövem van... :-/ Azt hallottam arra jó, ha az ember sört iszik. Viszont emellett a gyógyszer mellett nem tudom szabad-e? Az alkoholmentes sör is ugyanolyan vízhajtó hatású?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!