Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan erősebb a kávé ha van...

Anett534 kérdése:

Hogyan erősebb a kávé ha van benne vagy ha nincs benne cukor?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem erősebb cukor nélkül, hanem keserűbb, de az erősségén nem változtat a cukor.
2015. máj. 5. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A kávé akkor erősebb, ha kevesebb vízzel főzzük le, vagy több kávéval főzzük le.
2015. máj. 5. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy kávé erejét nem a cukortartalom határozza meg (persze a kávébabban vannak természetesen előforduló cukrok).


Inkább a koffeintartalomhoz kötném az 'erejét', ez így logikusabbnak tűnik. Avagy ahogy 2. válaszoló írta, a főzet töménységéhez, de következményképp ez a koffein és ízanyagok koncentációját is jelenti.

2015. máj. 5. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! :)
2015. máj. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!