A jobb fülcimpámban van valami kemény csomó. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Fáj, ha megnyomom. Sose volt fülbevalóm vagy ilyesmim.2010. márc. 1. 14:45
1/3 anonim 

válasza:

válasza:nem tom de mialatt itt megkérdezed simán megkérdezhetted volna valami orvostól vagy hozzáértőhöz
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom, nekem is volt olyan (mondjuk én hordtam akkor fülbevalót), de nekem elmúlt, és már semmi sincs ott.
Kapcsolódó kérdések:
Mi az oka annak, hogy jobb és bal karban eltérő pulzusszámot mértünk?
Vérnyomást mértünk a két karon (ülő, nyugalmi helyzet, semmilyen külső körülmény nem változott) és sem a pulzusszám, sem a vérnyomás nem egyezett meg. A vérnyomást értem, de fogalmam sincs, hogy a pulzus miért nem ugyanaz. Van ötletetek?
Miért bizsereg a hátamon (csak jobb oldalon) a bőr?
Nem mindig csak időnként de naponta többször mostanában. Egy tenyérnyi helyen.33N
Jobb oldalt elöl a, fáj a hasam, nem nagyon, de fáj. A fájdalom nem folyamatos, de ha megnyomom akkor is érzem. Mi lehet a baj?
Tudom, hogy orvoshoz kell menni, és megmondja, de szombat van, és ha nem muszáj ügyeletre nem akarok menni.
Véres széklet fájó jobb oldal, mi ez?
Tudom, hogy itt nincs orvos, csak remélem h ha vki volt hasonló helyzetben tud valamit mondani. Holnap megyek orvoshoz, de már nagyon stresszelem magam. Múlt hét óta véres székletet tapasztaltam, e mellé pedig nagyon fáj szinte közvetlenül a nyílásnál székeléskor....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!