Gyógyszer mennyi idő alatt távozik a szervezetből?
Lansacid-ot szedek rendszeresen gyomorégésre, de vérvételen, nem akarom, hogy látszódjon.
Nem tudom, hogy egyáltalán látszik-e a véremben.
Igazság szerint nem bízom a véletlenre, szóval mennyi idő alatt távozik a szervezetből?

válasza:

válasza:Igen, az a baj, hogy skatulyázzák az embert és rámondják, hogy gyógyszeres kezelés alatt áll! Ami azért nem mindegy, hogy nyugtatót szedek, mert debil vagyok, vagy gyomorégésre szedem ezt a gyógyszert...
Igazság szerint szedhetnék recept nélküli, gyógyszernek nem minősülő készítményt is...

válasza:ma 12:14
Nagyszerű, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Használtátok már? És bevált?
ha igen akkor körübelül mennyi ideig? mert az egyik haverom töltőgázt szívott és ebben a hónapban lesz neki vérvétele valamint allergia vizsgálata.
Egy hétig szedtem gyógyszert.(Levofloxacin 500mg; Klion 250mg) Időközben kaptam ajándékba pár doboz külföldi sört. (10% alkoholtartalom feletti) Őszintén megmondom, nagyon szívesen megkóstolnám, de 2 napja hagytam abba a gyógyszereket és az igazat megvallva halvány...
Már a vesét elhagyta a hólyagnál még nincs. - vagy majd a következő uh-n tudjuk meg. Természetgyógyász tud-e ebben segíteni? Segített-e valakinek? Vagy csak a megelőzésben tud? Jó lenne már túl lenni rajta (35 éves férfi)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!