Melyek a legjobb gyógyszerek amik kiütnek, mint például az LSD, extasy, stb. (? )
Figyelt kérdés
Esetleg több féle gyógyszer amiket ha egyszerre veszek be akkor ütnek ki.2015. dec. 7. 17:54
2/4 A kérdező kommentje:
A morfiumon belül milyen gyógyszer? Mi a neve?
2015. dec. 7. 17:59
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Sem az LSD, sem az extasy nem gyógyszer, mindkettő "élvezeti" célú, illegális kábítószer.
4/4 A kérdező kommentje:
Jó ezt tudom, de valami gyógyszer ami olyan hatású mint egy kábítószer?
2015. dec. 7. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Nyíregyházán ki a legjobb kézsebész?
Műtétem lesz. És azt szeretném megtudni, hogy ki a legjobb kézsebész Nyíregyházán?
Segítség, legjobb barátnőm testképzavaros, mit tegyek?
Tudom hogy nem az én dolgom lenne, de barátnőmnek nagyon durván testképzavara van. Nem hánytatja magát de öngyilkosság is felmerült már benne. A szüleinek el kellene vinnie pszihológushoz de nem teszik mert nem veszik észre. Már hónapok óta győzködöm hogy nincs igaza...
Véleményt kérek melyik a legjobb műfogsor ragasztó?
Sajnos nekem már nincs felső saját fogam, így az egész műfogsor és se a blend-a-men se a korega nem igazán sikeres.
Lehet kapni recept nelkul altatot?
Valami eros kene esetleg tipp vagy tapasztalat? Nem birok aludni van hogy hajnalban alszok el vagy reggel szoval nem a legjobb
Melyik ülőpárna gerincpárna a legjobb?
Irodai ülőmunkát végzek és sajnos ezt már a gerincem is megérezte. Előre köszönöm a tanácsokat és a tapasztalatokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!