Mivel magyarazhato, hogy sok ember szerelmi csalodas utan latvanyosan lefogyik?
Én szakítás után olyan szomorú, és csalódott voltam, hogy csak sírtam és hosszabb ideig nem bírtam enni az idegesség miatt. Nagyon sokat fogytam én is, pedig nem vagyok amúgy sem kövér.
Mikor átlendültem az egészen, visszatért az étvágyam. Mostanra szerencsére olyan az alakom mint szakítás előtt.
Egyébként én ha ideges vagyok akkor nem bírok enni. Lehet másnál is ez van.
21L
Van aki fogy és van aki hízik. Ez lelki beállítottság kérdése.
(A fogy nem ikes ige. Szóval nem fogyik, hanem fogy.)
- Annyira megviseli lelkileg, idegileg, hogy nem tud enni.
- Van olyan is, hogy valaki eszik, de annyira ideges, hogy valahogy nem maradnak meg rajta a kilók.
- Vagy akár tudatosan nem eszik annyit, hogy jó formában legyen. Így elégedettem lesz magával. Esetleg bizonyítani akarja, hogy rosszul járt, hogy elhagyta a párja. Vagy már az új kapcsolat reményében szeretne minél jobban kinézni.
Én annyira ideges voltam, hogy nem bírtam enni. Volt, hogy szimplán nem volt kedvem, mondván minek, kár belém az étel.
Többhétnyi éhezés után meg volt, hogy attól hányingerem volt ha a számba vettem az ételt. Összeszűkült gyomorral örültem, ha pár szem kekszet lebírtam nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!