Miért megy a hasam a tejes ételektől?
Figyelt kérdés
Már órája ittam 4dl shake-t, de olyan durván hasmenésem van hogy hihetetlen.. Mi lehet a baj? Gyógyszer van rá?2016. júl. 2. 13:10
1/10 anonim válasza:
Mert talán laktózérzékeny vagy. Vizsgáltasd ki magad.
2/10 anonim válasza:
Ha csak most volt ilyen a shake-től, akkor valószínűleg romlott volt.
Ha mindig ilyen hatása van, ha tejeset eszel, akkor viszont érzékeny lehetsz a laktózra. De vannak laktózmentes termékek is, úgyhogy ez nem olyan nagy gond vagy macera.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok laktóz érzékeny. 1-2 pohár tejtől nincs bajom. Csak ez ilyen cukros tejes ital.
2016. júl. 2. 13:13
4/10 anonim válasza:
Azt írtad, hogy megy a hasad a tejes ételektől. Akkor most már hirtelen csak a cukros italoktól megy.
5/10 anonim válasza:
Laktózérzékeny vagy, ne terheld ezután tejjel a szervezeted, vagy laktóz mentes dolgokat fogyassz. Nekem nem megy tőle a hasam, de olyan durva gyomorgörcsöket kapok, hogy nem tudok felállni.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, sima tejtől nincs bajom. De ha pl. eszek fagyit attól igen
2016. júl. 2. 13:15
7/10 anonim válasza:
Laktózérzékeny vagy, a korod előrehaladtával egyre erősebb lesz (mint az emberek nagyrészénél). Gyógyítani nem lehet, csak tüneti kezelés van rá (hónapokon át szedett egyre több laktóz), ami néha segít. Vagy van a diéta, aminél egyszerűen kerülni kell a fosató ételeket.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 2. 13:18
9/10 anonim válasza:
Nem csak laktózérzékenység van. Itt van még a tejfehérje allergia is. A sima tejtől nekem sincs bajom de más tejtermékektől igen. Plusz van amikor nem tejes dolgot iszok hanem csak olyat amibe tejfehérje van és ettől is szokott bajom lenni.
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg laktóz, vagy pedig tejfehérje érzékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!