Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Folyamatos váladék a torokban...

Folyamatos váladék a torokban mitől lehet?

Figyelt kérdés

Üdv!

Évek óta küzdök a problémával, mintha valami váladék csorogna folyamatosan lefelé a torkomon ami miatt folyamatosan nyelnem kell mert másképp nem megy le magától, ha esetleg megfázom vagy csak elkezd folyni az orrom akkor a torkomban lévő váladékból is egyre több lesz. Étkezéseknél is egyre jobban "besűrűsödik" ez a váladék és ez végett sokszor meg kell köszörüljem a torkomat hogy ne rekedt hangon beszéljem. Szerintetek mi okozhatja ezt és mi lehet rá a megoldás? ACC-t próbáltam nem ért semmit, az orvosok szerint semmi bajom...

23/f

2017. máj. 11. 14:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igazságszerint rengeteg oka lehet a refluxtól az orrpolipig. Milyen rovosoknál jártál?
2017. máj. 11. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Folyamatos pattanások és bőrszárazság, de miért is?

Hello, Szinte minden nap ki van száradva az arcom. Alkohol nélküli after shavet használok, normális borotvát, borotvahabot. Eddig szinte nem segit semmi se, 2 naponta borotválkozok, minden 2. nap ki van száradva a fél fejem. Nem igazán találtam rá semmiféle megoldást...

Mi lehet az oka a folyamatos csuklásnak több hónapja? (többi lent)

Kb 3 hónapja mindennap kb 2 órahosszánként csuklok,egyszerűen nem akarja abbahagyni,hiába iszok vizet semmi értelme!Ti mit tennétek a helyemben?

Az állandó itthon ülésnek, nulla mozgásnak, és folyamatos zabálásnak milyen egészségügyi következményei lehetnek?

Ha valaki hónapokig csak otthon ül, gépezik, csinálja a semmit nagyon keveset mozdul ki, heti 1-2-3x kb, és zabál (főleg éjszaka, zsíros kajákat), annak milyen következményei lehetnek? Igazából rólam lenne szó. Volt egy időszak amikor ennek az életmódnak pont az...

Húgyúti problémám van, nem viszket, nem ég a vizeléskor, mégis folyamatos fehéres nyálkás váladékot érzékelek, ami a tisztasági betéten végül...

Az internetet szoktam böngészni, de nem tudom eldönteni, mi lehet a baj. Édesanyám szerint csak felfázás, de találtam utalást hólyaghurutra és most gonorrhea fertőzésre, de az tudtommal nőknél, ha okoz is tünetet, nem a húgycsőnél, hanem a hüvelyben... Írtam már a...

Folyamatos krákogás, letapadt slejm, mitől lehet?

Úgy 3-4 hete tapasztaltam, hogy folyton krákognom kell, mert azt érzem, slejm van a torkomban. Persze nem jön fel semmi. Elég kellemetlen, nyilván a környezetemet is zavarja, hogy percenként köszörülöm a torkom. Valakinek volt már hasonló? Mitől lehet ez? Valamivel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!