Folyamatos váladék a torokban mitől lehet?
Üdv!
Évek óta küzdök a problémával, mintha valami váladék csorogna folyamatosan lefelé a torkomon ami miatt folyamatosan nyelnem kell mert másképp nem megy le magától, ha esetleg megfázom vagy csak elkezd folyni az orrom akkor a torkomban lévő váladékból is egyre több lesz. Étkezéseknél is egyre jobban "besűrűsödik" ez a váladék és ez végett sokszor meg kell köszörüljem a torkomat hogy ne rekedt hangon beszéljem. Szerintetek mi okozhatja ezt és mi lehet rá a megoldás? ACC-t próbáltam nem ért semmit, az orvosok szerint semmi bajom...
23/f

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hello, Szinte minden nap ki van száradva az arcom. Alkohol nélküli after shavet használok, normális borotvát, borotvahabot. Eddig szinte nem segit semmi se, 2 naponta borotválkozok, minden 2. nap ki van száradva a fél fejem. Nem igazán találtam rá semmiféle megoldást...
Kb 3 hónapja mindennap kb 2 órahosszánként csuklok,egyszerűen nem akarja abbahagyni,hiába iszok vizet semmi értelme!Ti mit tennétek a helyemben?
Ha valaki hónapokig csak otthon ül, gépezik, csinálja a semmit nagyon keveset mozdul ki, heti 1-2-3x kb, és zabál (főleg éjszaka, zsíros kajákat), annak milyen következményei lehetnek? Igazából rólam lenne szó. Volt egy időszak amikor ennek az életmódnak pont az...
Az internetet szoktam böngészni, de nem tudom eldönteni, mi lehet a baj. Édesanyám szerint csak felfázás, de találtam utalást hólyaghurutra és most gonorrhea fertőzésre, de az tudtommal nőknél, ha okoz is tünetet, nem a húgycsőnél, hanem a hüvelyben... Írtam már a...
Úgy 3-4 hete tapasztaltam, hogy folyton krákognom kell, mert azt érzem, slejm van a torkomban. Persze nem jön fel semmi. Elég kellemetlen, nyilván a környezetemet is zavarja, hogy percenként köszörülöm a torkom. Valakinek volt már hasonló? Mitől lehet ez? Valamivel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!