Marciusban diverticulis mutet volt , elvelig devemberben zarnak sérv is van. Hogy tudnam a 2 évet kihúzni?
Kérdezném . Márciusban volt diverticulis. Tervezett: decemberben zárás. Októberben ír munkaügyis orvosnak, hogyan tovább? Említettem a leszázalékolást " mást komolyabb betegséggel sem"
Még volna 2 évem a nyugdíjig. Hogy lehetne ezt okosan áthidalni? Köszönöm

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy rosszullét miatt egyszer az SBO-n voltam. Ott csak az életveszély kizárása a fő cél, de a doktornő rám nézvve azt mondta, hogy sérvet lát a hasamon, érdemes megnézetni sebésszel. Namost én évekig bútort szállítottam, nagyokat emeltem és ez megijesztett, hogy...
Kb. 3 napja fizikai munkát végeztem, ami kicsit megerőltetett. Kb. azóta néha érzem egy kicsit a hasam bal alsó részét illetve a bal herémet. Semmi komoly fájás csak érzem hogy nyilal néha. Máskor is éreztem már ehhez hasonlót de az 1 nap alatt megszünt. Lehet hogy sérvem van?
Egésznapos járkálás, munka után zuhanyzáskor észreveszem, hogy a bal herém tetején mikor “lóg” meg van duzzadva ott az ér. A jobb herémhez viszonyítva 2x olyan nagyobb. Illetve a herém alján, a herémre “cuppanva” érzek egy puha valamit. De érdekes módon fekvéskor a...
Edzésen előrehajolt mellkas gyakorlatot végeztem és be volt feszülve a hasam. Rosszul mozdultam majd a nyakamba ereztem egy fajdalmat ezzel egyidejuleg egy ego erzest a gyomromnal. Azota faj a hasam bal Oldala, olyan mintha nyomna valami belulrol mint mikor tele van a...
Ultrahangos vizsgálatot milyen esetben lehet kérelmezni? Ma orvoshoz fordultam, de valószínűleg nem jól diagnosztizált, érdemes urológiára menni?
Milyen tűnetek esetén kell mindenképpen orvoshoz fordulni? Milyen esetben műtenek meg?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!