Mit tudnék tenni 28 évesen kopaszodás ellen?
Mindig dús sűrű hajam volt büszke voltam rá.
De elkezdett mickey egeresedni és a fejtetőn is kopaszodni.
Bőrgyógyász azt mondta férdias kopaszodás de ezzel eggyüt indult a sebbhorhea nevezetű betegségem is

válasza:És kaptál kezelést a seborrhoeádra?
Mellesleg volt góckutatás, bármilyen labor (vérvétel), vagy csak úgy mondta, hogy férfias a kopaszodásod?
Labor volt
Minden rendben
Góc ra mire gondolsz?
Csináltattam más okból egy fog panorama rontgent de mindem rendben van

válasza:Góc alatt elsősorban: fog, mandula az, ami hajhullást okoz.
A labort azért írtam, mert vashiány, stressz hormon (kortizol szint-ami a vérnyomást IS emeli), de lehet ok pajzsmirigyprobléma (TSH, fT3-fT4, antiTPO az autoimmun eredet kizárása), és a tesztoszteron (ennek a magas szintje okozza a férfias-mickey egeres kopaszodást)

válasza:Attol fugg van e barmi mas a hatterben de oxigenterapia eleg jo eredmenyeket szokott hozni.
Vagy csak elfogadod, jobb hajvagas stilus ami takarja es amikor mar az se segit, letolni kopaszra

válasza:

válasza:sához és kihullásához vezet. Más okok lehetnek stressz, nem megfelelő táplálkozás, vagy bizonyos betegségek. A hajhullás megállítható vagy lassítható megfelelő kezelésekkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és speciális hajápolási termékekkel.
Leggyakoribb okok
Androgén alopécia: Ez a leggyakoribb forma, amit a tesztoszteron DHT nevű mellékterméke okoz. A hajhagymák érzékenyebbek lesznek rá, elkezdenek zsugorodni, vékonyabb, gyengébb hajszálakat termelnek, végül teljesen elhalnak.
Genetika: A hajhullás hajlamát örökölheted apai vagy anyai oldalról.
Stressz: Jelentősen hozzájárulhat a hajhullás fokozódásához.
Egyéb okok: Nem megfelelő táplálkozás, bizonyos gyógyszerek mellékhatásai vagy autoimmun betegségek is kiválthatják.
Táplálkozás: Kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrend és elegendő vitaminbevitel (pl. biotin, cink) segít a hajhagymák egészségének megőrzésében.
Stresszcsökkentés: A stressz kezelése fontos a haj egészségének megőrzésében.
Speciális termékek:
Hajnövekedést serkentő samponok, balzsamok és más készítmények.
Orvosi javaslatra: Bizonyos gyógyszereket is lehet alkalmazni, amelyek gátolják a DHT hatását vagy serkentik a hajnövekedést.
Én amit tudok neked ajánlani rozmaring olaj, rozmaring hajszérum

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!