Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csütörtökön megyek urulógushoz...

Csütörtökön megyek urulógushoz. Mire számíthatok? Részletek lent!

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve van elváltozás a bal herém felett ,nem a herémen hanem felette ilyen puhácska csomó! Fürdéskor megereszkedik a bal herém és olyan mintha tiszta göcsörtös lenne,viszont reggel mikor felkelek meg semmi elváltozás nincs rajta! Mind a 2 herém nyomásra teljesen egyforma. Mennyire kéne puhának lennie? Félek a hereráktól!
2011. febr. 22. 11:50
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Próbálj meg megnyugodni! Remélem nem lesz semmi baj! :)
2011. febr. 23. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Figyu!

Ez is varicokele, amit belinkeltél. Egyre több jel kezdi egyértelműsíteni. Ilyen látványos visszerességgewl legutóbb decemberben találkoztam, a srác akinél az kialakult, nem is sejtette, hogy van ilyen problémája, tökvéletlenül derült ki, a meglepődése annál nagyobb volt.

Egyébként nyugodj meg, semmi gond. :-)

A rákok alattomosabbak ennél. A herét felépítő sejtek bármelyikéből kiindulhat rosszindulatú daganat, de a hererákok túlnyomó többsége (94%-a) a herecsatornákat bélelő és a hímivarsejteket termelő csírahámsejtekből ered.

A diagnózis gyakran már fizikális vizsgálattal is sejthető, a herében tömött, kemény elváltozás tapinható. Elsőre nem fáj, csak érződ7, hogy ott van vmi, közben elkezd a rák szépen terjedni, és amikor már máshol is okoz problémákat (pl. légzés -- tüdőáttétek... stb.)

A HERERÁKOK STÁDIUMAI:

====== ====== ======

--> Az 1. stádiumú hererákok nem terjednek a herén kívülre, vagy csak a heréid közvetlen környezetére, max. a zacsid bőrére terjedtek rá.

--> A 2. stádiumban lévők már nyirokcsomó-áttéteket is képeztek.

--> A 3. stádiumban a hererák már több másik (akár távoli) szervekben (tüdő, máj, agy, csontok) is áttéteket képeztek.

Viszont, mégha hererákod is lenne, (de nem hiszem) -- más rákoktól eltérően, -- még előrehaladott (3.) stádiumban is igen jók a gyógyulási esélyeid, igaz, akkor nagy vszséggel a bal herédet ahhoz ki kellene venni, de egy herével is le7 teljes szexuális életet élni, szal akármi lesz, NE AGGÓDJ! ;-)

Nézd, mit találtam neked erről!? :-)

======== ======== ======== ========

>> [link]

>> [link]

>> [link]

Sz'al ne aggódj potyára, holnap meg majd írd le ide mi volt!

Ha viszont továbbra sem bírsz megnyugodni, és kibeszélnéd magadból a félelmeidet, nyugodtan írj rám >>priviben, és ha adsz egy MSN-t/SkyPE-címet, akkor még ma este tudunk beszélni, ha azt szeretnéd.

Holnapra meg NYUGI, és FEL A FEJJEL! ;-]

Üdv: EE

2011. febr. 23. 21:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Szia! Küldtem üzit!
2011. febr. 23. 22:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Kedves EE/33.

Lehet csak nekem visszás, amikor egy nő beszél herebetegségről vagy egyéb ezzel kapcsolatos dologról. Nekem volt hererákom 1 évvel ezelőtt és pontosan tudom milyen az: látvány, érzés, tapintás stb...Kérlek ne vezess félre senkit és ne nyomd el az aggódásukat: hogy nincs semmi baj vagy varicocele és hasonló kommentek.

Jobb egy pillanatig megijedni, mint életünk végéig halottnak.... :)

2011. márc. 1. 11:58
 15/22 A kérdező kommentje:

Elmentem urulógushoz,már mikor mondtam a "tüneteim" akkor megnyugtatott,hogy hereviszér,de amikor megmutattam akkor ezt 100% osan igazolta! EE/33-nak meg igen is jól esett a megnyugtatása! Ha ő nincs valószínű nem is mertem volna elmenni urulógushoz!

"Nekem volt hererákom 1 évvel ezelőtt és pontosan tudom milyen az: látvány, érzés, tapintás stb" Esetleg ha van kedved leírhatnád ezeket a dolgokat,szerintem több mindenkit érdekelne.

2011. márc. 2. 09:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Itt leírtam, nemcsak én, hanem sok más hasonló sorsra jutott ember.

[link]

2011. márc. 2. 09:32
 17/22 anonim válasza:
ez engem is érdekelne légyszives írd le ha nem gond.
2011. márc. 2. 09:38
 18/22 anonim válasza:
csak magát azt,hogy neked milyen tüneteid voltak,nem akarok tolakódó lenni! remélem jól vagy.
2011. márc. 2. 09:39
 19/22 anonim válasza:
légyszives
2011. márc. 2. 10:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Rendben leírom:

Azzal kezdődött, mintha kicsit keményebb lett volna az egyik herém. Akkor kellett volna orvoshoz menni. De én nem mentem, hanem gondoltam várok még valamennyit. El is múlt a tünet 3 hét alatt, minden a régi lett. Egy hónap múlva megint éreztem, de most nem ijedtem meg annyira, hiszem egyszer már elmúlt. A here mögött a mellékhere és herevezeték érzékeny volt, talán kicsit fájt is. Pont ilyen fórumokat olvastam én is, mi lehet ez. Eltelt még egy-két hónap a fent leírtakkal. Ezután kezdett kicsit megnagyobbodni, egyforma méretű lett a kettő. Közben december lett, gondoltam megvárom az új évet, de mire eljött a karácsony bedagadt rendesen. Januárban a hónap végére kaptam időpontot egy magánrendelésre és ott derült ki mi is ez. Közvetlen tünetek: keménység, megnagyobbodás akár csak kicsit is, kis csomó a felületén vagy benne, alakváltozás, alhasi állandósult gyenge fájdalom, de nem minden esetben.

Közvetett tüneteim: erős derékfájás (1996-óta tartott).

Szívritmuszavar (műtét óta nincs és derákfájásom sincs).

Éjszakai állandó izzadás, értsd: szinte állandósult, hogy annyira izzadtam, mint mikor náthás vagy és kiizzadsz a lázcsillapítótól ÉJJEL csak!!

Nagy vonalakban ennyi, ha valakit többminden érdekel a témával kapcsolatban írjon privát üzit.

2011. márc. 2. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!