Mitől lehet ilyen repedezett a makkom? (Kép csatolva)
Körülbelül 2 hónapja berepedezett a képen látható módon a makkom.
Nem fáj, nem viszket, semmi probléma nincs, csak zavar, hogy így néz ki. Rendszeresen élek szexuális életet és a napi higiéniám is rendben van.
Képek:
Mitől lehet és mivel lehet kezelni?
Válaszotokat előre is köszönöm!

válasza:Inkább azt irnám mivel kenegesd.Lipobase kenőcs ,vagy
körömvirágos babakrém .
Szóval ez csak szimplán kiszáradt?
Akkor gombától nem kel tartanom?

válasza:

válasza:Nekem is ilyen volt, elmentem urológushoz, mert gyanítottam, hogy enyhe szűkületem van. Azt mondta hogy nincs szűkület, kenegessem Neogranormonnal, de semmi hatása nem volt.
A gyanúm beigazolódott, voltam 1 másik dokinál, akinek a szűkületről nem is beszéltem, de egyből mondta, hogy szűk. Van rá több megoldás is, én a "legdrasztikusabbat" választottam, a körülmetélést, mivel akartam is már régebb óta, önszántamból, így meg állta a TB is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
nem most lett olyan... azt hiszem mindíg olyan volt, vagyis nem emlékszem hogy sima lett volna valaha, de azt hittem nem gond és majd elmúlik de nem múlik el... (rövid a fityma fékem is amivel el fogok menni urológushoz de előtti tudni akarom mire számíthatok)
Körülbelül már egy másfél hónapja lehet. Nem nagyon törődtem vele mert volt ilyen egyszer a hátamon kenegettem és lement, illetve nem pont ilyen csak az elején.1. Időnként nagyon viszket2. Néha-néha kentem rá Betadine oldatot3.17 éves vagyok, semmilyen fizikális...
Nagyon ki van száradva és ki is repedezett a bőr, ami túlér. Mi lehet ez?
Két napja vettem észre hogy repedések vannak a makk bőrének felszínén Eleinte csak piros volt, majd elmúlt Nem mindig látszik, van mikor teljesen eltűnik. Nem tudom mi lehet ez vagy , hogyan került oda. Nyugtassatok meg , hogy nem komoly a dolog Esetleg lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!