Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ilyen repedezett...

Mitől lehet ilyen repedezett a makkom? (Kép csatolva)

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hónapja berepedezett a képen látható módon a makkom.

Nem fáj, nem viszket, semmi probléma nincs, csak zavar, hogy így néz ki. Rendszeresen élek szexuális életet és a napi higiéniám is rendben van.

Képek:

[link]

[link]

[link]

Mitől lehet és mivel lehet kezelni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 11. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Inkább azt irnám mivel kenegesd.Lipobase kenőcs ,vagy

körömvirágos babakrém .

2013. ápr. 11. 20:40
 2/13 A kérdező kommentje:

Szóval ez csak szimplán kiszáradt?

Akkor gombától nem kel tartanom?

2013. ápr. 11. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
persze nekem is ilyen néha semmi gond :D
2013. ápr. 11. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez nem gomba.
2013. ápr. 11. 22:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt, elmentem urológushoz, mert gyanítottam, hogy enyhe szűkületem van. Azt mondta hogy nincs szűkület, kenegessem Neogranormonnal, de semmi hatása nem volt.

A gyanúm beigazolódott, voltam 1 másik dokinál, akinek a szűkületről nem is beszéltem, de egyből mondta, hogy szűk. Van rá több megoldás is, én a "legdrasztikusabbat" választottam, a körülmetélést, mivel akartam is már régebb óta, önszántamból, így meg állta a TB is.

2013. ápr. 12. 07:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a fitymaszűkülethez, látszik az is, hogy nincs neki ilyen gondja, ez egyszerűen csak ilyen.
2013. ápr. 13. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem szűkületem volt, akkoriban ilyen volt nekem is. Mióta metélt vagyok, már nem ilyen. Akkor hogyne lenne köze hozzá?
2013. ápr. 13. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: elárulom, hogy akkor ilyen általában mikor az ember nap közben nem nagyon dolgozik a cerkával és a fityma egész nap fedi a makkot, alata kicsit így beráncosodik, nekem is akkor ilyen, nem száraz, kicsit még talán nedves is ilyenkor, neked a szűkület miatt állandóan rajta volt a bőr azért volt ilyen! A srácnak baromira nincs szűkülete!
2013. ápr. 14. 13:15
 9/13 anonim válasza:
Nekem is ilyen, amikor meg fullosra megduzzad, akkor nem csak a "ráncok" látszódnak, hanem szét is nyílnak, mint ha folyó medrek lennének. nem fáj nem viszket de nagyon zavaró szerintem, mert csak a makkom tetején, oldalán tiszta sima. Valami ötlet, hogy hogy tűntethető el?
2013. ápr. 14. 15:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem volt olyan makacs szűkületem, hogy ne tudtam volna hátrahúzni, csak merev állapotban fájt kicsit, és ha mereven húzogattam, látszott, hogy a fityma "begyűri" a makkot.
2013. ápr. 14. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Repedezett a fitymám, mit lehetne vele tenni? 16/F

nem most lett olyan... azt hiszem mindíg olyan volt, vagyis nem emlékszem hogy sima lett volna valaha, de azt hittem nem gond és majd elmúlik de nem múlik el... (rövid a fityma fékem is amivel el fogok menni urológushoz de előtti tudni akarom mire számíthatok)

Mi lehet ez? Gomba? (kép csatolva)

Körülbelül már egy másfél hónapja lehet. Nem nagyon törődtem vele mert volt ilyen egyszer a hátamon kenegettem és lement, illetve nem pont ilyen csak az elején.1. Időnként nagyon viszket2. Néha-néha kentem rá Betadine oldatot3.17 éves vagyok, semmilyen fizikális...

A páromnak fitymaszűkülete van?

Nagyon ki van száradva és ki is repedezett a bőr, ami túlér. Mi lehet ez?

Mért repedezett a makkom?

Két napja vettem észre hogy repedések vannak a makk bőrének felszínén Eleinte csak piros volt, majd elmúlt Nem mindig látszik, van mikor teljesen eltűnik. Nem tudom mi lehet ez vagy , hogyan került oda. Nyugtassatok meg , hogy nem komoly a dolog Esetleg lehet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!