Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Na most ez mi? Volt már...

Na most ez mi? Volt már hasonló problémátok? Segítség!

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy szombaton szexeltünk az asszonnyal, rá egy órára elkezdett kegyetlenül viszketni a makkom, érg a pereme ki is persegett. Akkor az volt az első hogy megmostam, de a víz csípte. Az ágyékomnál is előfordult már ez a probléma, de az nem volt szexel kapcsolatos probléma. Anyámnak nem is mondanám, mert egyből az lenne hogy biztos félrekefél. Amit kétlek, mivel 24\15-be együtt vagyunk. Igaz voltak problémáink az utóbbi 2-3 hónapban, de valószinűtlennek tartom ezt a feltevést. Orvosnak nem akarom mutogatni a farkamat, szerintem gomba, úgyhogy canestennel kenegetem azóta. de még mindig viszket néha néha, habár már nem annyira. tehát arra lennék kíváncsi, hogy ez tényleg gomba? és hogy, ha rendszeresen tisztálkodunk mind a ketten?

2013. okt. 9. 11:01
 1/8 anonim válasza:
Irány a szakrendelés!
2013. okt. 9. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy gomba!Ha pedig az lenne, a sima Canesten kevés,kombináltan mind a kettőtöket kezelni kell,mert ping-pong ferőződés van ilyenkor-tehát mindig egymásnak visszaadjátok...-lehet baci is...-nem kell ahhoz félrekefélni egyáltalán...-elég ha olyan WC-n ült
2013. okt. 9. 11:07
 3/8 A kérdező kommentje:
hát ezzel nem lettem előrébb. azt már említettem, hogy az orvos kizárt dolog. értelemszerűen nem itt tenném fel ezt a kérdést.
2013. okt. 9. 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy neki semmi baja sincs odalent.
2013. okt. 9. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy ha kenegeted valamivel, amitől nem múlik el, mert nem a te bajodra való készítmény, akkor rezisztenssé teszed a bacikat, gombát és már a majd orvos által felírt gyógyszer is sokkal nehezebben, később fog hatni emiatt

tehát értem én, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de mégis menni kell mindkettőtöknek, hogy ez a valami megfelelő kezelést kapjon. Mindkettőtöket kezelni kell, hogy ne legyen belőle ping-pong fertőzés.

Előbb-utóbb el fogsz menni a dokihoz, mert ez magától nem fog elmúlni, már csak az a kérdés, hogy mikor veszed rá magad, mennyire fog addigra fájni, viszketni, égni.

2013. okt. 9. 11:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de egyáltalán nem fáj vagy ég. már kezd múlni és csak néha-néha viszket.
2013. okt. 9. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A feleséged azért remélhetőleg tud róla, ugyanis ő is simán fertőződhetett/fertőzött lehet, még ha nincsenek is most tünetei. Ha visszatér a dolog, nem fogjátok megúszni az orvost.
2013. okt. 9. 12:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Tud a dologról. de én is azon gondolkodtam tegnap, hogy következő hasonló esetnél elpaterolom nőgyógyászhoz, én meg megyek orvoshoz. de ő se nagyon akar menni.
2013. okt. 9. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!