Tegnap egy lány orálisan elégitett ki. Fogazott meg elég durvan rangatta. És azóta a fitymám duzzadt vagyis nehezen tudom lehuzni a makkról. Ez fitymaszűkület? Vagy pár nap után elmúlik ez?
Fogazott+rángatott, tehát valószínűleg felszíni hám sérülést szenvedett a makkon lévő bőr (fityma), sőt akár a makk is ( vagy a fitymafék is sérülhetett).
Gombás fertőzés okozhat hasonló tünetet (bár viszkető érzést nem mondtál), próbáld meg néhány napig Canesten krémmel kezelni (szerszám használat után- pl.: pisilés- próbáld megtisztítani, és koszos kézzel ne piszkáld, csak tisztával+ napi friss alsónemű használat). Ha pedig nincs javulás, akkor kellene bőrgyógyászhoz fordulnod.
A fitymáddal volt problémád előtte is? Pl.: masztizásnál megy le- fel szépen, nem szorít? Illetve élesben, használatnál szorító érzésed van?
Ugyanis nem mindegy, hogy milyen mértékű az izgalom foka ( ami egyenlő a nagyobb erekcióval), mivel nekem volt olyan, hogy a lánnyal olyan fokot értünk el, hogy szinte már féltem a szerszámtól úgy megdagadt, és akkor kicsit még feszítő is volt, persze hamar megszoktam a gyakorlatok során vele, de addig ilyen nem volt. Ebből kifolyólag talán nálad is lehet ilyen többlet izgalom- és erekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!