Hogyan töröljem ki helyesen a fenekemet? Férfi. Azt olvastam, hogy a helyes fenék törlés a férfiaknál is az, hogy a végbél nyílástól hátrafelé kell törölni a fenekünket, én pont fordítva csinálom, mit gondoltok, melyik a helyes?

válasza:

válasza:Régebben én is hátulról előre töröltem, aztán leszoktam róla mert akarva-akaratlanul is összekenődött a herezacskóm, ami később kellemetlen foltokat hagyott az alsóneműmön, kínos pillanatokat okozva, mikor a férjem mosta oket, továbbá a scrotum bőrszíne is hosszútávon elsötétül. Szvsz ergonómikusabb elölről hátulra törölni, és higiénikusabb is.
32/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Apukámmal nem beszéltünk soha erről valószínűleg nem is fogunk ezért azt szeretném megkérdezni hogy a péniszt hogyan kell megfelelően tisztítani? esetleg valami videót vagy egy oldal címet vagy ha valaki leírja nekem az is jó :D 14/f
Én előről-hátrafele tanítom, ha kakal. Pisinél felitatjuk a pisit. De van olyan aki megcáfol ebben. És rosszul mutatja neki.
Sziasztok! Valószínűleg rövid a fitymafékem, hiszen alap helyzetben hátra tudom húzni a fitymám teljesen fájdalom nélkül, merev helyzetben viszont kb. a makk aljáig, egy pici húzó érzéssel (gondolom ez a fitymafék). A kérdés: mivel tudom hogy aktus során fitymával nem...
Totálra vagy nem totálra? Illetve mi a normális, fa teljesen fel áll akkor mennyire lehet mozgatni a péniszt?
De alúl már szőrösödök meg minden de még élőváladékom se volt helyes az aggodalmam?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!