Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Keleti-pályaudvar közelében...

Keleti-pályaudvar közelében magán fogorvos, ahol egyben szájsebészet is van, ahol szükség esetén, ha netán húzás közben beletörne, azonnal feltárható a foggyökér is?

Figyelt kérdés

2022. máj. 22. 14:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mik a vélemények Miskolcon Dr. Skapinyecz rendelőjéről?

Elég pozitív véleményeket olvasok róluk valóban érdemes hozzájuk menni? Illetve ha valaki járt már náluk, hogy működik konkrétan a rendelés, ha jól tudom a rendelőjébe már rengeteg más forgorvos is dolgozik. Lehet kérni külön, hogy engem Skapinyecz doktor kezeljen, vagy kerülök akihez kerülök?

Fogpótlás mennyi idő általában? Vagy mennyi lehet? Tapasztalatok?

pl hogy első alkalommal berakják azt a tartót, akkor utána gyógyul az íny két hét, és utána rakják rá a koronát. Vagy pl varratszedés. Vagy pl a tartó, meg a korona ugyanazon a napon fel szokott kerülni? Hogy van ez? Bárki írhat. Saját tapasztalat is, hallomásból...

Mi lehet ez a fog helyén?

Mellékeltem képeket. Sajnos az említett fogam korábban elhalt és elkezdett töredezni. Nemrég vettem észre ezt a fura "kinövést" a fog helyén. Mi lehet? Fájni nem fáj és nem is gennyes. Ha a nyelvemmel vagy ujjammal megnyomom egy kicsit akkor minimálisan érzékeny rá.

Bölcsességfog műtét?

Nagyon félek, holnap szedik ki a bölcsességfogamat, ami konkrétan vízszintesen nőtt, és nincs kint az ínyből. Kb mennyi ideig tarthat? Az érzéstelenítéstől nem fog elzsibbadni a nyelvem/torkom úgy, hogy nem tudok majd nyelni? És ugye a műtét közbe is termelődik nyál,...

Szájsebészeti beavatkozás mennyire fájdalmas?

Úgy alakult, hogy az egyik rágófogamat sajnos ki kellene szedni de ezt csak szájsebészeten csinálják meg. Nem fáj a fogam de jó lenne akkor túlesni rajta hogy később se legyen gond vele. Csak nagyon izgulok, félek, hogy nagyon fog fájni. Tapasztalatok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!