Keleti-pályaudvar közelében magán fogorvos, ahol egyben szájsebészet is van, ahol szükség esetén, ha netán húzás közben beletörne, azonnal feltárható a foggyökér is?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Elég pozitív véleményeket olvasok róluk valóban érdemes hozzájuk menni? Illetve ha valaki járt már náluk, hogy működik konkrétan a rendelés, ha jól tudom a rendelőjébe már rengeteg más forgorvos is dolgozik. Lehet kérni külön, hogy engem Skapinyecz doktor kezeljen, vagy kerülök akihez kerülök?
pl hogy első alkalommal berakják azt a tartót, akkor utána gyógyul az íny két hét, és utána rakják rá a koronát. Vagy pl varratszedés. Vagy pl a tartó, meg a korona ugyanazon a napon fel szokott kerülni? Hogy van ez? Bárki írhat. Saját tapasztalat is, hallomásból...
Mellékeltem képeket. Sajnos az említett fogam korábban elhalt és elkezdett töredezni. Nemrég vettem észre ezt a fura "kinövést" a fog helyén. Mi lehet? Fájni nem fáj és nem is gennyes. Ha a nyelvemmel vagy ujjammal megnyomom egy kicsit akkor minimálisan érzékeny rá.
Nagyon félek, holnap szedik ki a bölcsességfogamat, ami konkrétan vízszintesen nőtt, és nincs kint az ínyből. Kb mennyi ideig tarthat? Az érzéstelenítéstől nem fog elzsibbadni a nyelvem/torkom úgy, hogy nem tudok majd nyelni? És ugye a műtét közbe is termelődik nyál,...
Úgy alakult, hogy az egyik rágófogamat sajnos ki kellene szedni de ezt csak szájsebészeten csinálják meg. Nem fáj a fogam de jó lenne akkor túlesni rajta hogy később se legyen gond vele. Csak nagyon izgulok, félek, hogy nagyon fog fájni. Tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!