Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen (lehetőleg vény nélkül...

Milyen (lehetőleg vény nélkül kapható) erős fájdalomcsillapító létezik fogfájásra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:

A fogorvosnál nagyobb fájdalomcsillapító nincs.

Amúgy tökmindegy, algopyrin nekem spec hatásos volt. De ha semmi nem használ akkor jegeld.

2010. márc. 2. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
cataflam, de ez vényes, viszont nagyon erős. ha van ismerődősnek, kérj tőle.
2010. márc. 2. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Vicodin (Magyarországon nem kapható). Ez vicc volt, Dr. House használja. Egyébként ez már nem klasszikus fájalomcsillapító, hanem ópiát. Mint a morfium. Azt főleg haldoklóknak adják, ahol már nem lehet segíteni, de ne szenvedjen.

Visszatérve a témához, húzd ki valahogy az estét és irány a fogorvos. Azzal jársz a legjobban.

2010. márc. 2. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az algoflex 600 mg-os bejött, amíg nem jutottam el a fogorvoshoz, ezzel bírtam ki.
2010. márc. 5. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
xilox a legjobb
2011. nov. 29. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

A Cataflam mennyire erős fájdalomcsillapító? Létezik, hogy fejfájást csak két tbl bevétele múlasztja el?

Melyik a leggyengébb,és a legerősebb fejfájás-csillapító? Melyik hat a leggyorsabban?Ha lehet hozáértők, esetleg gyógyszerészek válaszát várnám.Köszi.

Létezik már vmi korrigáló megoldás erre?

Kiskoromban szükségem lett volna fogszabályzóra azthiszem, de sajnos nem volt. Már igy majdnem 2O éves koromra elég elképzelhetetlen számomra hasonló eljárás. A problémám az lenne, hogy a 2 első fogam nem ér össze teljesen, egyik picivel kinnébb van. Arra lennék...

Fájdalomcsillapító babáknak csak szirupos létezik, vagy van tablettás is? (Nurofenhez, panadolhoz hasonló fájdalomcsillapító)

Kislányomba lehetetlenség beleerőltetni a szirupokat. Utálja az ízüket, vagy azt utálja hogy a szájába nyomom az adagolóval, öklendezik tőle. Egyszerűen az összes a lepedőn végzi, vagy a nyakán csorog végig, minden tiszta ragacs. Más is van így ezzel? Nem tudom mit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!