Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogászati panoráma röntgen...

Fogászati panoráma röntgen hol tudok készíteni Siófok közelébe?

Figyelt kérdés
arra vagyok kíváncsi hogy hol lehet még találni siófokon kívül mert Siófok kórházban nem vagyok biztos és minden lehetőségre érdekel ami környéken van

2015. nov. 2. 17:18
 1/1 Ujsagiro 2012 válasza:
Siófokon dr Illés Gabriella fogásznál és a Mozer Dental rendelőjében lehet magánúton panoráma röntgent készíttetni. Rajtuk kívül Hamar doktor rendel a régi SZTK-ban a kórház mellett, de nála is fizetős a röntgen.
2017. aug. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Ha a panoráma röntgenen nem látszódnak a még ki nem nőtt bölcsesség fogak, akkor valószínűleg nem is nőnek ki soha?

Úgy értem, hogy a felső fogsoromnál jobb oldalon úgy érzem, mintha megindult volna, de a panoráma röntgenen én nem látom a jelenlétét. Orvos még nem látta, így nem volt lehetőségem megkérdezni, de nagyon kíváncsi vagyok :)

Panoráma röntgen. Aki ért hozzá megnézné? (kép)

Nem a legjobb a minőség mert fény felé tartva fotoztam le.A jobb hatosom gyakran lüktet, de nem fáj, nem érzékeny, tudok ott enni, csak így el kezd lüktetni és nagyon rossz érzés. Már másodszor tömte be a doki, most múlt héten mentem vissza mert idegesített ez a...

Jön a bölcsesség fogam?

12évesen csináltak nekem egy panoráma röntgent,és megállapították,hogy soha sem lesz bölcsesség fogam,ennek ellenére, most 16éves vagyok, és a legutolsó fogam után nő egy fog,ami nagyon fájdalmasan jön elő,ez milyen fog?vagy rossz a röntgen?

Digitális panoráma röntgen kiértékelésében tudna itt segíteni egy hozzáértő személy?

Gondolom elég kevés az esélye, hogy egy hozzáértő jár errefelé, de azért gondoltam megpróbálom.Sajnos a felső szemhéjam kissé meg van duzzadva a bal oldalon és a hajam kezd ritkulni egyre jobban elől, ezért elmentem röntgenre tegnap.Utoljára kb. 2-3 hete voltam az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!