Fog implantátum mütét fájdalmas?

Nekem 2 implantátumot raktak be, és egy profi fogorvos úgy beteszi, hogy semmit nem lehet érezni. Én semmit nem éreztem, és mondom ezt úgy, hogy rettegek a fogorvostól, és kicsi a fájdalomküszöböm.
Az implantátum azért jobb, mert az egészséges fogakat nem teszik tönkre, és élethűbbek a fogak. Van fogpótlásom is. 1 hiányzó fog miatt 2 egészsége jó fogat reszeltek le. Már bánom

Ne bolondulj meg ép fogakat lecsiszoltatni vagyis elpusztítani! Vissza ne menj ahhoz a fogorvoshoz!
Mégis hogy képzeled, hogy fájdalmas egy fogászati beavatkozás? Nem az inkvizíció korát éljük! Nem is tudná az orvos elvégezni a feladatát, ha a beteg közben izegne-mozogna, nyögne, ordítana! Az implantáció nyilvánvalóan fájdalmatlan, hiszen el van érzéstelenítve. Drága, de sokkal korszerűbb megoldás, mint a híd, amiből a hármas tényleg nem szokásos.
A számaidat nem értem: két szemfog között négy fog van.
Köszönöm a válaszokat, valószinüleg az implantátum mellett döntök. Nekem is természetellenes még 3 ép fogat tönkretenni es egy hidat rárakni. A második kommentárra válaszolnék: a bal és job 1 és a bal 2 hianyzik, ezért a fogorvos azt tanácsolta hogy a jobb kettőt és a két szemfogat lereszeli és a két szemfogra épit egy 6 fogas koronát, ami minusz 3 egészséges fogat jelentene ami elég rosszul hangzik.
Esetleg ha van ajánéatotok hol csináljam azt is szivesen meghallgatnám. Ami elbizonytalanitott az hogy a fogtechnikus azt mondta hogy az implantatum se örök élet, mi van ha az elromlik? Remélem az implantátum nem bir kirohadni a csontbol...? Lehet hogy hülye kérdés

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!