Gyökérkezelt fogam kihuzták nagyon nehezen! Majd röngen és mondta hogy pici darab van benne de nagyon mélyen! Kaptam rá antibiotikumot! Ki fogja dolgoznu a szervezetem? Tegnap huzta! Nem fáj de a mellette lévő fofam érzékeny!

válasza:Valószínáleg ki, de érdekes, nekem miért nem hagynak benne soha semmit?!
4 fogamat húzták, még kell párat, de mindet szépen kiszedte, pedig volt macerás is köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Akkor is baj lehet,ha nem este,hanem reggel veszem be a fogamzásgátlót? Így is csökkenteni a hatékonyságát? Hétvégén találkozom barátommal,kell kiegészítő védekezés,vagy ennyitől nem szükséges?
7 napon keresztül reggel-este kellett szednem, de a 14 gyógyszerből az utolsó valahova elkavarodott, valószínűleg véletlenül összefogtam valamivel és kidobtam. Ez most teljesen hatástalan lesz?
eddig egyet vettem csak be es nem faj mar.Elmult. akkor nem kell bevennem a tobbit? Tegnap lazas is voltam fajt a hasam minden bajom volt ..ma semmi csak pici hoemelkedes de nem faj 37.2
A fogorvos azt mondta hogy rontgen kellene ahhoz hogy tudja mi a baj,de mivel terhes vagyok nem csinal.De csinalnak gyokerkezelest rontgen nelkul?(Londonban elek)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!