Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelt fogam kihuzták...

Gyökérkezelt fogam kihuzták nagyon nehezen! Majd röngen és mondta hogy pici darab van benne de nagyon mélyen! Kaptam rá antibiotikumot! Ki fogja dolgoznu a szervezetem? Tegnap huzta! Nem fáj de a mellette lévő fofam érzékeny!

Figyelt kérdés

2018. márc. 23. 07:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínáleg ki, de érdekes, nekem miért nem hagynak benne soha semmit?!

4 fogamat húzták, még kell párat, de mindet szépen kiszedte, pedig volt macerás is köztük.

2018. márc. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Symicia gyógyszert szedek. Bevettem reggel meg este egy antibiotikumot. Ha többet nem veszek be antibiotikumot, ez a két darab csökkenti a fogamzásgátló hatását?

Akkor is baj lehet,ha nem este,hanem reggel veszem be a fogamzásgátlót? Így is csökkenteni a hatékonyságát? Hétvégén találkozom barátommal,kell kiegészítő védekezés,vagy ennyitől nem szükséges?

Nemrégiben kaptam a nőgyógyászomtól felfázás elleni antibiotikumot, de az utolsó darab nincs meg. Emiatt nem fogok meggyógyulni?

7 napon keresztül reggel-este kellett szednem, de a 14 gyógyszerből az utolsó valahova elkavarodott, valószínűleg véletlenül összefogtam valamivel és kidobtam. Ez most teljesen hatástalan lesz?

Holyaghurutom van es egy darab antibiotikumot bevettem es mar alig faj. Akkor most mi van?

eddig egyet vettem csak be es nem faj mar.Elmult. akkor nem kell bevennem a tobbit? Tegnap lazas is voltam fajt a hasam minden bajom volt ..ma semmi csak pici hoemelkedes de nem faj 37.2

29 hetes terhes vagyok. Egyik fogambol letorott egy kis darab, a fogorvos betomte, de utanna elkezdett fajni. Visszamentem adott antibiotikumot...

A fogorvos azt mondta hogy rontgen kellene ahhoz hogy tudja mi a baj,de mivel terhes vagyok nem csinal.De csinalnak gyokerkezelest rontgen nelkul?(Londonban elek)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!