Kapott már el valaki kint élő macskától hasmenésessel, magas lázzal járó betegséget? Milyen volt a lefolyása-gyógyulása, kiderült-e a kórokozó? Kislányom 2,5 éves, nagy valószínűséggel macskától betegedett meg.
Szia!
Lehet, hogy a hasmenéses hányós vírust kapta el a kislányod, most sokaknak van, de mindenképpen csináltass laborvizsgálatot ezt kérheted a háziorvosodtól(a beutalót).Ha ő nem tartja fontosnak, de téged megnyugtatna az eredmény, ne hagyd magad!
Jobbulást pici lánynak, remélem már minden rendben és nem is aktuális az egész;)
Szia!
Köszönöm a választ. Hányni nem hányt, úgyhogy ez a szabványosnak mondható betegség kizárva. Már szinte teljesen 100 %-os, amióta szigorú diétát tartunk, hogy kiürüljön minél előbb. Mindenesetre ha lesz legközelebb már okosabb leszek, a laborról lekéstünk már..

válasza:Jah, toxoplasmás is lehet, de valamiért az kifejezetten az AIDS-eseket "szereti" (sokszor ebből derül ki az AIDS)
De a magas láz kifejezetten vírust "ígérő".
Szerintem közben már túl is vagytok a dolgon...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A süllyedésem a duplája a megengedettnél, azt olvastam, hogy lehet azért is mert valaki daganatos, és most tök félek...szerintetek hogyha valaki daganatos akkor más eredményeinek is rossznak kell lenni? előre is köszi
Kedden megyek hematológiai vizsgálatra emiatt. Ott mit fognak csinálni? Milyen vizsgálatok vannak?
És mivel jár ez a Candida betegség (nem a nemi rszére gondolok)
Méz nincs itthon, szedem a köptetőt, neocitrant, utóbbitól kb fél-1 órára jobban vagyok, majd ugyanúgy elkezdek fázni stb. Már szerda óta ugyanúgy vagyok, semmi javulás...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!