Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » SCID! Van valaki aki érintett...

SCID! Van valaki aki érintett Súlyos Kevert Immunhiányban?

Figyelt kérdés

A kisfiam SCID-es volt. 7hónaposan meghalt...

Sajnos genetikailag örökölte,amint az utólag kiderült,én vagyok a hordozó. Fél évig SEMMI baja nem volt,azt mondják azért,mert kizárólag anyatejen élt. Hírtelen jött nála a betegség,semmi előjele nem volt,se láz,se köhögés,se nátha. Pedig vírusos tüdőgyulladása volt,3hét intenzív osztályos kezelés után feladta a kis szervezete a küzdelmet.... Van aki esetleg átment hasonlón? Annak tudatában vállalt még gyermeket,hogy elképzelhető,hogy ő is beteg lesz?

Köszönöm a segítséget!

#immunhiány #súlyos immunhiány
2014. máj. 15. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Mint mindenre, így erre is van megoldás. Tedd magad rendbe teljesen és jöhet az új baba aggodalmak nélkül.
2014. máj. 15. 18:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy nem fogalmaztam pontosan. Olyanok válaszát és segítségét keresem,akik átmentek ezen a súlyos betegségen.Azok tudják miről beszélek. Szerencsére nem vagyunk sokan... Köszi
2014. máj. 17. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!