Brintellix kinek vált be? Hatás, mellékhatás? Depresszióra és szorongásra írták fel nekem . Reggel 10 mg .

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:7/7:
A tájékoztató szerint normális. Még az is, hogy az elején felerősödhetnek a szuicid hajlamok. Ami érdekes egy antidepresszáns esetében.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lassan szeretném mostmár befejezni.
Ma reggel vettem be az első szemet. Mikor várható mellékhatás? Ha jelentkezik akkor már ma is, vagy csak napok múlva?
Esténként szedek valamit, amitől kicsit könnyebben alszok, de a nappalaim kín szenvedés. Nem érzek örömöt, csak végtelen ürességet, szomorúságot és fájdalmat. Van olyan gyógyszer, amitől jól tudom magam érezni, ami tud élet kedvet adni. Komoly válaszokat várok, akik...
Mennyi idő míg kifejti a hatását?
Kinek milyen tapasztalata van ezzel az antidepresszánssal kapcsolatban? Most írta fel az orvos, minden érdekel. Mellékhatások... Stb. Soha nem szedtem ilyesmit és eléggé félek tőle...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!