Volt már vezetett hipnózissal kapcsolatos pozitív élményed?
Olyan élmények érdekelnének melyek során jobban megismerted magad, csökkent a szorongásod, esetleg felfedezted az okát, megkönnyebbültél és utánna kiegyensúlyozottabb lett az életed
Nem az előző életekkel kapcsolatos sztorik érdekelnek, azokban nem hiszek
A válaszokat előre is köszönöm!:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pozitív lett a korona vírus tesztem, eeszt oldalon meg kaptam a mikrolabor eredményt ami pozitív lett. Jeleztem a házi orvosnak már csak azért is mert nem tudom, hogy ez ügyben hogyan tovább. A háziorvosom annyi mondott, hogy innentől kezdve az “ANTSZ” intézi, ők...
Most vagyok 7h 5-6napos terhes - a magzat kora 5 hetes és 2-3 napos. Ma voltam az orvosnál és 9 mm-es, 13-14 körül kellene lennie. A doki azt mondta hogy a petezsak méretéhez képest is kicsi. :(
Uk-ban élek és olyan fogamzásgátlót keresek ami nem hizlal. NEM fogamzásgátlás céljából kell szednem! Tehát nem a védelem az elsődleges szempont. Köszönöm.
Konkrétan azt olvastam, hogy a ganoderma (rei-shi)készítmény az egyéb hatásain kívül szívgyógyászati célokra is kiváló. (természetesen az előírt szívgyógyszereken kívül)
Szívesen olvasnék szüléssel kapcsolatos pozitív tapasztalatokat, olyat, akinek nem volt brutális nehéz, és komplikált...?
Eléggé fontos lenne,hogy visszanyerjem a jó kedvem mivel, más fontos dolgom is van amire oda kéne koncentrálódnia a figyelmemnek,de sajnos folyton ezen rágódom, beszélni már nem fogok vele szerintem soha,köszönhetően egy sz.rkeverőnek. De mégis mit tegyek,hogy ne rajta járjon az eszem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!