Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már vezetett hipnózissal...

Volt már vezetett hipnózissal kapcsolatos pozitív élményed?

Figyelt kérdés

Olyan élmények érdekelnének melyek során jobban megismerted magad, csökkent a szorongásod, esetleg felfedezted az okát, megkönnyebbültél és utánna kiegyensúlyozottabb lett az életed

Nem az előző életekkel kapcsolatos sztorik érdekelnek, azokban nem hiszek

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2022. jún. 27. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen nem volt, ajánlották alkalmanként 10k ért, elmenni se mertem. Félek, hogy valami olyat piszkál meg bennem, amit nem akarok, rávesz dolgokra vagy valami
2022. júl. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi idő mire fel veszik velem a kapcsolatot ?

Pozitív lett a korona vírus tesztem, eeszt oldalon meg kaptam a mikrolabor eredményt ami pozitív lett. Jeleztem a házi orvosnak már csak azért is mert nem tudom, hogy ez ügyben hogyan tovább. A háziorvosom annyi mondott, hogy innentől kezdve az “ANTSZ” intézi, ők...

Valakinek van pozitív tapasztalata azzal kapcsolatosan amikor a magzata kisebb volt az elvártnál?

Most vagyok 7h 5-6napos terhes - a magzat kora 5 hetes és 2-3 napos. Ma voltam az orvosnál és 9 mm-es, 13-14 körül kellene lennie. A doki azt mondta hogy a petezsak méretéhez képest is kicsi. :(

Milyen pozitiv és negativ tapasztalatotok van a Jasmine fogamzásgátlóval kapcsolatosan?

Uk-ban élek és olyan fogamzásgátlót keresek ami nem hizlal. NEM fogamzásgátlás céljából kell szednem! Tehát nem a védelem az elsődleges szempont. Köszönöm.

Gyógygombák fogyasztásával kapcsolatosan van-e valakinek pozitív tapasztalata?

Konkrétan azt olvastam, hogy a ganoderma (rei-shi)készítmény az egyéb hatásain kívül szívgyógyászati célokra is kiváló. (természetesen az előírt szívgyógyszereken kívül)

Szüléssel kapcsolatos pozitív tapasztalatok?

Szívesen olvasnék szüléssel kapcsolatos pozitív tapasztalatokat, olyat, akinek nem volt brutális nehéz, és komplikált...?

Ma rossz a közérzetem, mert úgy néz ki egy kapcsolatom megszakadt egy emberrel (nem párkapcsolat és nem halt meg). Mit javasoltok, hogy jobb kedvem legyen?

Eléggé fontos lenne,hogy visszanyerjem a jó kedvem mivel, más fontos dolgom is van amire oda kéne koncentrálódnia a figyelmemnek,de sajnos folyton ezen rágódom, beszélni már nem fogok vele szerintem soha,köszönhetően egy sz.rkeverőnek. De mégis mit tegyek,hogy ne rajta járjon az eszem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!