Bipoláris zavarom lehet?
Kerlek olyan írjon, akinek van tapasztalata.
Időpontom már dokihoz van.
Munkahelyen nem érzem magam túl jól, párkapcsolatban is vannak problémák illetve azért hipohonder is vagyok így most azon kattog az agyam, hogy bipolaris vagyok.
Na de akkor ugye vannak problémáim.... ami viszont kb. 2 hete kísért, vannak jobb illetve egész jó napok, hogy a nap legnagyobb részében semleges, megszokott a hangulatom. Vannak percek amikor tök boldog vagyok, de a semmiből ramtor a rosszkedv a siras és a mélypont. Nem tart sokáig, főleg akkor ha nem figyelek rá és elterelem a gondolataimat. Csak amikor jól érzem magam akkor bekattan, hogy nem erezhetem magam jól így elojon a rosszkedv, ami elmulik. Érzelmi hullámvasút a napom de szerencsére nagyobbrészt jól vagyok. Munkára nem hat ki, társaságba járok és edzek mellette. Természetes dolog ez ha az ember szar időszakot el még vagy ez lehet bipolaris zavar, hogy napon belül néha jókedv néha mélyen de nagyrészt semlegesség azaz normál érzések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!