Jó Pszichiátert keresek! Valaki ismer olyat? Saját tapasztalat előny!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Nem vagyok sem magas sem jóképű se semmi külső adottságom nincs ami a nőknek bejönne. Hogy tudom elfogadni hogy mindig is genetikailag áldott magas, jóképű férfiak alatt leszek a nők szemében? Amig az ilyen férfiak minden hétvégén más nővel vannak. És légyszives ne...
Mindketten huszonévesek vagyunk, ő a vége felé, én közepe. A lényeg annyi, amit már kérdésben írtam. Diagnózisom már évek óta van. Alapvetően tudok funkcionálni, munkában gondot nem okoz túlzottan , bár az is igaz, hogy csapatban / emberekkel együtt nehezebben...
Senkivel nem tudom ezt megdumálni mert nem igazán vannak barátaim, de amúgy se tudnám mert még magam sem tudom hogy pontosan mi a baj vagyis tudom de nem tudom megfogalmazni és így elég nehéz. Azt vettem észre magamon hogy fáj a melkhasom ami szerintem emiatt van...
Ma kezdtem el szedni 3x1 dózisban. Sok helyen azt olvasom, hogy nem használ pánikzavarra és depire. Mik a tapasztalatok, mellékhatásokat mennyire éreztétek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!