Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jó Pszichiátert keresek!...

Jó Pszichiátert keresek! Valaki ismer olyat? Saját tapasztalat előny!

Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 21:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Hogyan tudnám elfogadni hogy genetikailag kevés vagyok és soha semmi sem fog változni?

Nem vagyok sem magas sem jóképű se semmi külső adottságom nincs ami a nőknek bejönne. Hogy tudom elfogadni hogy mindig is genetikailag áldott magas, jóképű férfiak alatt leszek a nők szemében? Amig az ilyen férfiak minden hétvégén más nővel vannak. És légyszives ne...

Az normális, hogy a párom nem szeretné, hogy gyógyszert szedjek a borderlinera?

Mindketten huszonévesek vagyunk, ő a vége felé, én közepe. A lényeg annyi, amit már kérdésben írtam. Diagnózisom már évek óta van. Alapvetően tudok funkcionálni, munkában gondot nem okoz túlzottan , bár az is igaz, hogy csapatban / emberekkel együtt nehezebben...

Mit csináljak ha nagyon ösze vagyok törve lelkileg?

Senkivel nem tudom ezt megdumálni mert nem igazán vannak barátaim, de amúgy se tudnám mert még magam sem tudom hogy pontosan mi a baj vagyis tudom de nem tudom megfogalmazni és így elég nehéz. Azt vettem észre magamon hogy fáj a melkhasom ami szerintem emiatt van...

Aneptinex vélemények?

Ma kezdtem el szedni 3x1 dózisban. Sok helyen azt olvasom, hogy nem használ pánikzavarra és depire. Mik a tapasztalatok, mellékhatásokat mennyire éreztétek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!