Normális az, hogy vissza akarok kerülni a kórházba?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pár hete voltam egy pszichológusnál második alkalommal, egy nagyon mély titkokat mondtam el neki. Az ülés elején jeleztem, neki, hogy valami nem tetszett az első alkalommal. Erre hivatkozva, hogy látja, hogy zavar engem, hogy nem úgy jegyzi meg rólam a neki mondott...
Kilátástalannak érzem az életemet. Nem tudok lepni se előre se hátra, jovokepem nincs . Azt akarom hogy ne szóljon hozzam senki, mert aki hozzam szól az vagy akar valamit vagy bastat. Nincs már ehhez erőm . El akarok tűnni valahol egy szállodába, kikapcsolom a...
illetve hamar meg is unok olyan dolgokat olvasni amik amúgy érdekelnek. egyébként sok dolog keresésénél ez van, telefon ikonok, stb, nem sorra veszem őket hanem random össze vissza nézem amíg rábukkanok. idegesítő mert gyengíti az információ felfogását.
Nincsenek céljaim, vágyaim, kedvem, nincsenek barátaim de igazából kedvem sincs beszélgetni senkivel. Nem szeretem a munkámat de pénzt keresni muszáj. Amúgy se tudom, hogy milyen munkában lennék jó. Időm sincs semmire most beraktak 7 napra dolgozni egymás után. Szedek...
Ez az egészség vagy a betegség jele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!