A nejem nagyon beteg. Pillanatnyilag olyan kezeléseket kap, ami akár meg is gyógyíthatja (nem ez a valószínűbb). Ma éppen engem okol a rosszullétért. Hogyan kezeljem, hogy mindkettőnk hangulata tiszta hullámvasút?
Figyelt kérdés
2024. szept. 18. 21:45
1/4 anonim 

válasza:

Én háziorvostól kértem nyugtatót, amikor édesanyámat ápoltam, anélkül kikészültem volna. Ha a nejed is szedné, a kezelőorvosával egyeztessen, mit szabad a gyógyszerei mellé. Kitartás, tudom, min mész keresztül...
2/4 anonim 

válasza:

Szia!,Ha rakes megbetegedes, akkor keres szervezeted, ahol a betegek segitenek egymasnak!,
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves Társak. Miért pontozzátok le a válaszokat?
2024. szept. 20. 08:50
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a helyzet romlik. Egyre inkább engem okol. Holnap talán hajlandó lesz eljönni orvoshoz. Egyfelől értem, hogy rosszul érzi magát (nagyon) és én vagyok kéznél, akit lehet okolni, de ha hagyom magam elmarni, azzal csak rontok a helyzeten.
ápr. 29. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!