Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt, hogy amim...

Miért érzem azt, hogy amim nekem van az máshoz képest rossz?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy pl most vettem meg számomra szép autót, 130loero stb stb, viszont meglátok egy hasonló korú arcot egy 30x drágább kocsiba és annyira le tud hangolni..hogy az hihetetlen, nem tudok ilyenkor csak erre gondolni, h mennyire lemaradt vagyok, vagy ha megelőz egy drága autó.. ugyan ezt érzem...mit tehetek? Más is van így?

tegnap 23:01
 1/6 anonim válasza:
62%
Annak örülj amid van.
tegnap 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Talán önbizalomhiány áll a háttérben, hisz másokkal hasonlítod magad össze. Nem vagy elégedett, folyamatosan másokhoz viszonyítod magad, hogy nem éred utol azt a szintet. Pedig magadhoz kell viszonyítani, vagy veled egy kaliberű, azonos fizetési szinten állóval. Magasabb szintűvel összehasonítani magad nem érdemes, az valóban lehangoló. A fejlődést önmagadhoz képest nézd. Ha magaddal rendbe kerülsz, nem fog érdekelni kinek milye van, nem lesz egy belső versengésed. Szerintem nem találod önmagad, nem vagy elégedett a státuszoddal, vagy vmivel, vmi belső elégedetlenség bújhat a háttérben.
tegnap 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Amíg másoknak akarsz megfelelni, soha nem a saját életedet fogod élni, és megbetegszel. Azonkívül folyamatosan boldogtalan. A másik autó is csak egy rakás lemez, és vas, amire tesznek egy emblémát. Amúgy ma már ezek az emblémák sem jelentenek már semmit. Ha megvennéd a másikat, csak rövid ideig tenne boldoggá.
tegnap 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen bajjal inkább ne ülj autóba, komoly katasztrófa is lehet ebből.
ma 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:
16%

Önbecsülés gondod van. Lehet, hogy szeretethianyod van

Ha nincs szerezz be egy kutyát! Feltétel nélkül imádni fog.

ma 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Akármilyen kocsid van. Ez lemaradt. 5-os voltam.
ma 08:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!