Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan engedjem el a dolgokat?...

Hogyan engedjem el a dolgokat? Hogy engedjem el oket

Figyelt kérdés

Nem akarok elni, nem szeretnek semmi nem mukodik az eletemben egy rakas elatkozott szerencsetlenseg az "eletem" pedig 23 eves vagyok

Csak a csaladom vana ha itt hagyom oket nem akarom hogy banatba essenek miattam nem akarom de nem akarom folytatni se ezt mar nem tudom mit terveljek ki mivel biztositsam be oket

Egy fix fizetesem erkezni fog a jovoheten de ezen kivul nem tudom mit tegyek olysn rossz bele gondolni hogy nekik fajna de mar nem tudok magammal se mit kezdeni

tegnap 20:44
 1/6 anonim válasza:
Ha abszolút semmi más nincs ami miatt élnél akkor marad ez (hogy a családod szomorú lenne) és a remény hogy később jobb lesz és vagy találsz valakit aki miatt megéri reggel felkelni, tovabbá ha vallásos vagy (ezesetben keresztényre gondolok mivel ott vagyok vele tisztában hogy mennek a dolgok) ha önkezűleg vetnél véget az életednek a pokolra kerülnél. Különben tényleg egy csomó dolog van ami miatt megérné élni.
tegnap 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig csak magadra számíthatsz, de ezt feltehetően senki nem tanította meg neked. Az ember legfőbb feladata az életben, hogy saját életét tegye rendbe.
tegnap 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem igaz hogy csak magára számíthat! A kérdező láthatólag nagyon komoly lelki válságban szenved, és ilyenkor nem szégyen segítséget kérni! Pszichológus/pszichiáter, erre találták ki őket, hogy ilyenkor segítsenek, fordulj hozzájuk Kérdező. A deprsszió nem gyógyíthatatlan..

ma 01:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is így érzek, azon gondolkodom, hogy kinek hiányoznék, ha meghalnék, hogy fájna - e nekik?

Egyszerűen úgy érzem nem megy ez az egész.

És persze itt jönnek a válaszok, hogy tegyél ellene, aha persze, én megtettem tényleg mindent, ami rajtam múlt és azt mondom ezek pipa... De mi a f@szt kezdjek azzal, amiről nem tehetek nem az én hibám, de nekem okozták?

ma 09:26
 5/6 A kérdező kommentje:

4#

100% hogy nagyon fájna A családodnak a barátaidnak.

Gyászba borulnának egy életre, tudom. Végig néztem egy ilyet már

Fogalmam sincs nekem se, merre tovább

Bármit szeretnék nem jön össze.

Ha szeretnéd privátban írj.

ma 10:23
 6/6 anonim válasza:
#4 tudpm hogy nem segít de tényleg csak magadnak ártasz ha így fogod fel, hidd el lenne akinek hiányoznál, még akkor is ha ku₹✓ára úgy érzed hogy nem :(
ma 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!