Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Egy olyan 20 éves lány vagyok, akinek teljesen elment az életkedve. Sok nehézségen mentem keresztül, már ilyen fiatalon. Egy-két évvel ezelőtt más voltam. Szerettem új dolgokat kipróbálni, szerettem emberekkel lenni, szép, érdekes helyekre elmenni, de mindez megváltozott. Mára már semmilyen jellegű dolog nem izgat, nem járok sehova, nem beszelgetek senkivel. Teljesen magamba fordultam. Sajnos nem tudom mit tehetnék ellene, teljesen kicserélődtem, már a családom se ismer rám. Mindenkivel durva, mogorva vagyok, nem örülök semminek és már érzéseim is alig vannak. Nem tudok már együtt érezni senkivel, nem tudok szomorú lenni egy rossz hír hallatán. Szeretném leküzdeni, ezért is szándékoztam ki írni ezt a kérdést.tegnap 20:29
1/2 anonim 

válasza:

Laikusként depresszióra gondolnék, de bőven lehet más is.
Próbáld meg ezt, hátha használ: [link]
2/2 anonim 

válasza:

Szintén laikusként én is a depressziót mondanám. Keress egy szakembert.
Addig is jobbulást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!