Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan pszichiátria ahová...

Van olyan pszichiátria ahová országosan lehet menni?

Figyelt kérdés
Hálás lennék ha tudnátok ajánlani!

máj. 23. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Bármelyik, szabad orvosválasztás van.
máj. 23. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Tündérhegyre pesten! Azt hiszem oda is lehetne menni ha a jelenlegi pszhiiátered elintézi!
máj. 24. 23:56
 3/8 MTamas2 ***** válasza:
A Nyírőbe, meg úgy tudom Szigetvárra is. Mi a baj?
máj. 25. 14:08
 4/8 A kérdező kommentje:

gyógyszerfüggő vagyok,sokszor visszaestem és újra jobban lettem az kevés idő volt.

Vannak beállított gyógyszereim.

máj. 27. 13:30
 5/8 MTamas2 ***** válasza:
64%
Pomázon is van egy addiktológiai kórház.
máj. 27. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Egèszsègablak appban még mai időpont is van, de 2 héten belül egész sok intézménybe lehet foglalni addiktológiára, nem kell beutaló
máj. 27. 14:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Pomázon Rehabilitáció működik,azt mondta a hölgy hogy először szabaduljak meg tőle kórházban.
máj. 28. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, még egyszer: egészségablakban vagy akár eeszt telefonon tudsz addiktológiára foglalni, rengeteg közeli szabad időpont van az ország minden részén.
máj. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Van itt olyan, akinek sikerült jól beállítani a gyógyszereit pszichiátrián? Van olyan ember, akinek utána jobb lett, és nem egy negatív élmény volt?

Nagyon rosszul vagyok. Ha befekszem, kirúgnak. De lehet, hogy sikerül eltalálni a gyógyszert, és az hosszú távon jó. De ha nem sikerül és úgy jövök ki mint egy zombi, akkor megint nem jó. Ha nem fekszem, marad minden sz@r.

Jelenleg milyen állapotban van a Péterfy utcai pszichiátriai és addiktológiai részlege? Voltak felújítások vagy valami pozitív változás? 8 éve voltam ott legutóbb.

volt mostanában ott valaki? Elsősorban az Alsóerősor utcai Támasz alapítványhoz kell mennem ahol megvizsgál egy pszichiáter gyógyszerfüggőségem miatt.

Szerintetek mennyire erős "koktél" álmatlanságra este 100 mg Triticco,1mg Helex Sr és 0,5 mg Frontin?

Konkrétan ezt a kombót kaptam pszichiátrián ahova alvászavar miatt feküdtem be... Volt hogy úgy ébredtem hajnalban hogy alig vettem már levegőt és konkrétan feszült ideges voltam ennyi nyugtató és a 100 mg Triticco ellenére is (paradox hatás?) és visszaaludni is alig...

A Nyírőbe be lehet menni pszichiátriai kivizsgálásra? Vagy mi ennek a módja?

Borderline-nal vagyok diagnosztizálva, volt diagnózisom depresszióra is korábban. Most úgy érzem, elérkeztem arra a pontra, hogy nem tudom rendesen ellátni a napi feladataimat. A legkisebb dolgok is nehézséget okoznak, állandóan aludni akarok, ha sok a szabadidőm,...

Antidepresszáns gyászra? Mennyire jó ötlet?

Édesapám másfél hónapja halt meg egy baleset következtében. Nagyon jó volt a kapcsolat köztünk, anyával együtt a mindene volt az életemnek és nagyon hiányzik. Tudom, még nagyon korai a gyász, de brutál fosul érzem magam, szuper érzékeny típus vagyok. Folyamatosan rá...

Ez is egyfajta pánikbetegség? Van rá gyógymód?

Alapvetően emberek között elvagyok, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban stb. nincs semmi problémám, még energizál is ha valakivel beszélgetek. Emberekkel összezárva pl. képzés, munkahely viszont jön a rosszullét: magas pulzus, enyhe szédülés, hideg veríték. Több...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!