Van olyan pszichiátria ahová országosan lehet menni?

válasza:

válasza:gyógyszerfüggő vagyok,sokszor visszaestem és újra jobban lettem az kevés idő volt.
Vannak beállított gyógyszereim.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon rosszul vagyok. Ha befekszem, kirúgnak. De lehet, hogy sikerül eltalálni a gyógyszert, és az hosszú távon jó. De ha nem sikerül és úgy jövök ki mint egy zombi, akkor megint nem jó. Ha nem fekszem, marad minden sz@r.
volt mostanában ott valaki? Elsősorban az Alsóerősor utcai Támasz alapítványhoz kell mennem ahol megvizsgál egy pszichiáter gyógyszerfüggőségem miatt.
Konkrétan ezt a kombót kaptam pszichiátrián ahova alvászavar miatt feküdtem be... Volt hogy úgy ébredtem hajnalban hogy alig vettem már levegőt és konkrétan feszült ideges voltam ennyi nyugtató és a 100 mg Triticco ellenére is (paradox hatás?) és visszaaludni is alig...
Borderline-nal vagyok diagnosztizálva, volt diagnózisom depresszióra is korábban. Most úgy érzem, elérkeztem arra a pontra, hogy nem tudom rendesen ellátni a napi feladataimat. A legkisebb dolgok is nehézséget okoznak, állandóan aludni akarok, ha sok a szabadidőm,...
Édesapám másfél hónapja halt meg egy baleset következtében. Nagyon jó volt a kapcsolat köztünk, anyával együtt a mindene volt az életemnek és nagyon hiányzik. Tudom, még nagyon korai a gyász, de brutál fosul érzem magam, szuper érzékeny típus vagyok. Folyamatosan rá...
Alapvetően emberek között elvagyok, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban stb. nincs semmi problémám, még energizál is ha valakivel beszélgetek. Emberekkel összezárva pl. képzés, munkahely viszont jön a rosszullét: magas pulzus, enyhe szédülés, hideg veríték. Több...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!