Mennyire súlyos depressziód volt mikor volt és mik voltak a tüneteid?
Figyelt kérdés
Jelenleg depressziós vagyok de úgy ahogy boldogulok, viszont érdekelne kinek milyen volt amikor teljesen úrrá lett rajta a depresszió. Írhattok úgy is, hogy nem veletek történt de láttátok, hogy pl.ismerősötök nagyon benne volt a depiben.ma 18:01
1/4 Bfgbnn 

válasza:

válasza:Már évek óta szedem a Scippa 10 mg-ot , és nincs depressziós tünrtem. Voltam régebben nagyon mély depresszióban.
3/4 A kérdező kommentje:
2.Nem tudom, próbálom kideríteni de talán, hogy nem ért mostanában semmi öröm az utóbbi pár évben, sőt még szomorúság se nagyon inkább unalmas monoton hétköznapok és hétvégék egybe folytak nagyon...
ma 18:25
4/4 MTamas2 

válasza:

válasza:Volt súlyos depresszióm, de a gyógyszerektől jól vagyok. Tritticot és Citalopramot szedek. Kórelőzményemben azért voltak súlyos traumák. Mindez gyerekkorom óta tart, sokféle gyógyszert szedtem már. 56F
Kapcsolódó kérdések:
Középsúlyos/súlyos depressziósoknak mindenképp vannak szomatikus (testi) tünetei is?
Vagy előfordulhat az is, hogy "csak" pszichésen érzi magát rosszul, dekoncentrált, memória zavarai vannak. A pszichológus ugyanis teszt alapján középsúlyos depressziót állapított meg nálam. Viszont testi fájdalmaim, gyomorgörcseim, gombóc a torkomban nincs, aludni elég jól tudok.
Mi a különbség a súlyos depresszió, illetve a skizofrenia negatív/kognitív tünetei között?
Negatív (vagy deficit) tünetek – visszahúzódás, társaságkerülés, érzelmek nehéz kifejezése, eltompulása, nehézség az önellátásban, az örömérzésre való képtelenség. Az érzelmek eltompulása alatt az érzelmek elszegényedését értjük. A beteg arca merevnek tűnik,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!