Lehet-e pánikbetegségtől extrasystolém?

válasza:

válasza:

válasza:Láttad a Numb (fapofa) c. filmet?
Amúgy egyszer beszélgettem egy pszichomókussal a drogokról és mondta, hogy vannak, akiknél akár egy slukk vagy egy szippantás is visszafordíthatatlan dolgokat okozhatnak, rgész konkrétan megőrülnek.

válasza:"12-07 22:24"
Ostoba egy pszihológus lehet. Nem ismerem de valószínűleg konzervatív és erősen drogellenes beállítottságú. Bár kitudja.
Egyébként a fentit onnan tudom ,hogy nekem is egy pszihomókus mondta ,hogy ez azért nagyon szélsőséges eset és "nehezebb" drogoktól szokott előjönni, például LSD, mesélt egy srácról aki mandarinnak hitte magát nemtudom meddig. De már állítólag nem kettyós mert valahogy meggyógyult. Olyanról viszont hallottam
,hogy egy lány beszedett valami ismeretlen eredetű anyagot és rosszul lett diszkó előtt és tetszhalott állapotba került ergó "növény" lett . De ezt is egy konzervatív hittantanár mondta szóval tudja a

válasza:

válasza:Azóta tart nekem , most mentem el orvoshoz múlt héten. Sokat szenvedtem, rengetek hullámvölggyel és depressziós lettem miatta, jelenleg azon az állásponton vagyok ,hogy én magam generizálom ráadásul hippohonder is vagyok ami hozzásegített annó nyáron ,hogy gyakorlatilag a semmitől (bár szerintem bemeséltem magamnak és emiatt- mert egy redbulltól aligha ;) újra rosszul lettem.
Szóval szerintem kísértetiesen hasonlít az esetünk és egyet értünk abban ,hogy nem a "drog" miatt van . Én úgy gondolom nálam a sok éves lelki vívódás és hónapokon át tartó rosszkedv vagy életuntság ( nem depresszió) "terméke". Mert nem úgy éltem az életem ahogy azt szerettem volna. Talán megtagadtam a valóságot és önmagam.
Majd meglátjuk! Sok sikert neked!
UI: nekem is a csajok sokat segítenek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Az elmúlt egy év nagyon fárasztó volt számomra a pánikbetegségem miatt. Mozogni sem nagyon volt időm, ezért azt gondoltam rossz formában vagyok. Testnevelésen történt, hogy futottunk és én már a többiek futásának látványától is elfáradtam, és elkezdtem izgulni, hogy...
Ültem a gép előtt és hirtelen úgy éreztem mintha zuhannék. Érdekes, mert mintha csak a fejemben éreztem volna. Olyan volt mint mikor álomból hirtelen kelek fel. Akkor is ez a zuhanásérzésem van. Lehet köze a pánikbetegségemhez? Mostanság nagyon ritkán produkálom a tüneteket.
Lassan egy éve pánikbeteg vagyok. Eddig nem volt ilyen tünetem, de kb egy hete érzem, hogy zsibbad néha a nyelvem hegye, különösen kicsit a jobb fele. Ez lehet ennek a tünete??
Csak bal oldalon, érzékeléssel nincs probléma, más tünet sincs, csak ez fura zsibbadó érzés. Pánikos vagyok már bő fél éve, gondoltam, esetleg amiatt lehet, de ilyen tünetem eddig nem volt, szóval nem tudom...
Nem biztos, hogy pánikbeteg vagyok, de hogy valami bajom van, az biztos, és ez a legvalószínúűbb. Nagyon stresszelek, nincs önbizalmam, félénk vagyok, nem merek nyilvánosság előtt szerepelni, néha a semmiből rámtör a rosszullét (remegés, heves szívverés, kipirosodás,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!