Írnátok nekem valami biztatót?
Miután pár napja úgy tűnt, sikerül kilábalnom egy nagyon mély gödörből, most azonban úgy érzem, kezdek visszazuhanni. Megint jönnek a sötét gondolatok, hogy egy semmi vagyok, hiába küszködöm, legjobb lenne, ha meghalnék stb. Szerelmes is vagyok, sajnos reménytelenül, nem kellek annak, akit szeretek - ezen is kezdtem már túltenni magam, de most visszaestem.
Kérlek, segítsetek, mire gondoljak, hogy ne érezzem magam egy semminek, és ne gyűlöljem magam?
Nem tudhatjátok,hogy a kérdező min ment keresztül,és hogy nő-e vagy férfi-e..vagy lehet,hogy esetleg még nagyon fiatal.
Szóval szerintem kedves kérdező gondold csak át,hogy mik a problémáid,és próbálj kicsit kikapcsolódni,próbálj körülnézni a világban,kinyitni a szemed.Sosem szoktam ajánlani a figyelemelterelést,de neked most nagyon ajánlom!
Bármi,ami lefoglalja a gondolataid,azt csináld!:)
És így menni fog!
Sok sikert az életben!
Kérdező már ezerszer leírtam, de megint leírom a sztorimat!
Engem apám folyamatosan vert kiskoromban, volt hogy cigicsikket nyomott el rajtam. Anyám szeretett egyedül én is őt imádom mind a mai napig! Na szóval minden hol vertek, önspusztító voltam. Tizenkét évesen láncdohányos voltam, tizenöt évesen kipróbáltam már a füvet, speed stb..! Hát nem segített. Olyan idegállapotba tettek a gyerekkori emlékek, a sok verés, megalázás hogy öngyilkosságot követtem el. Bevettem sok gyógyszert (nem írom le milyet nem adok tippet) arra eszméltem kórházban vagyok. Infúzió lógott ki belőlem, azt mondta a doktornő hogy rohammentővel vittek kórházba, kimosták a gyomromat, félkómában voltam ott helyben dopamint is kaptam a mentőben nehogy leálljon a szívem.
Szóval kórházban aláírattak velem egy papírt hogy soha többé nem leszek öngyilkos. És 1 hétig keményen gyógykzezeltek.
Viszont 2 éve pszichiáter kezel gyógyszerekkel (antidepresszáns, szorongásoldó) és pszichoterápiára is járok. Ja meg vallásos lettem. Befogadtam Jehovát a szívembe. Pont akkor küldte isten az ideghirdetőket amikor a legrosszabb idegállapotban voltam. Azóta tanulmányozom a bibliát és eljárok királysági gyűlésekre!
Pszichiáterem is nagyon örül hogy vallásos lettem, szinte teljesen más emberré tett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!