Az normális ha egy teljesen átlagos ember létére azokat a filmeket imádom a legjobban ami mélyen depressziós érzetű úgy mond depresszív hangulatú?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
22 éevs fiú, vagyok. Sosem volt még barátnőm, nincs pénzünk, panellakásban élünk, haverjaim sinscenek senki, de nincs életkedvem már semmihez valamiért, piszcholgushoz nem járok, semmi nem érdekel, kb, 1 éve ugy vagyok ki se mozdulok az ágyból napi 15-16 órákat alszok....
Sziasztok! Annyi a problémám hogy eddig valahogy nemigazán történtek velem jó dolgok, most pedig hirtelen szerencsére stabillá vált az életem, és ennek ellenére furcsán érzem magam, mintha sokkos állapotba kerültem volna. Azért lehet ez mert kevés jó történt velem...
Bipoláris zavar esetén milyen gyakran válthatják egymást a szakaszok? (Tudom, hogy egyedenként válltozik de mi lehet a legrövidebb váltakozási szakasz?) Illetve milyen kihatással lehetnek az egyén nemi életére? A szexualitással kapcsolatban pl a depressziós szakaszban...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!