Mi ez az érzés? Minden rendben velem?
A skizofrénia tüneteit olvasgatom, de azok között nem látok ilyet és onnan csak maximum a paranoia jellemző rám, de nem beteges mértékben. Írja, hogy téveszmék, de nem ilyen értelemben, hanem, hogy a beteg úgy gondolja, hogy pl. külső erők szabályozzák a gondolataik stb.
Ilyen velem nincs. És a fent leírt rossz érzések és a hipochondria ilyen "rohamokban" jön és kis időn belül el is múlik. Lehetnek ezek tényleg csak pánikrohamok?
Utolsó vagyok:
Egyébként velem többször előfordult, főként a stresszes időszakokban, úgyhogy én lehet arra gyanakodnék, hogy egyszerűen szorongsz, és ilyenkor kilépsz magadból, az érzéseidből stb. (deperszonalizáció)
Én spirituális vagyok, és az egész sztoriból azt hallom ki, hogy félsz valamitől. Sokan félnek sok dologtól. Alapvetően nincs ezzel baj. A pánikbetegséggel sem, az a haláltól való félelem felerősödése.
Viszont, ha el szeretnéd hagyni ezt az életedből, mert rossz tapasztalás, akkor erre van több megoldás.
Pl. pszichológus, ha távol áll tőled a spiritualitás. Amúgy, vannak gyógyítók, akik energiával foglalkoznak és segítenek pár meditációval/ vagy jógaszerű mozgássorozattal feloldani benned ezt. Akár kineziológia, vagy akupunktúra.
Érhetett vmikor egy esemény, ami kiváltotta ezt a félelmet, erről nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!