Miért hagyja abba a beszédet egy 9 éves kislány az egyik napról a másikra?
Én ovis koromban voltam ilyen bő 2 évig. A szüleim mai napig emlegetik hogy én már 2 évesen nagyon beszédes voltam egyik napról a másikra kezdtem el szinte beszélni rá pár héttel később már teljes mondatokba kommunikáltam. Kb 4-5 évesen nekem volt egy komoly betegségem ami miatt nem járhattam közösségbe, emberek közé, és annyira magányba voltam (sajnos muszáj volt) hogy amikor megszoktam és elfogadtam a helyzetet egyik napról a másikra mehettem közösségbe és annyira furcsa volt állítólag akkor gyerekként hogy rám szálltak és nem mertem megszólalni sokáig. Idehaza is állítólag nagyon szűk szavú voltam csak, nem győztek orvosokhoz rohangálni velem. Azt tudom hogy amikor pszichológushoz kerültem sokadik, alkalom után agyvizsgálatra akartak küldeni, és akkor szólaltam meg, és fokozatosan tért vissza a beszélőkém.
Én nem emlékszem mi volt hogyan volt, semmire nem emlékszem, de a szüleim majdnem fél évente beszélnek róla milyen voltam.
"Elvittèk pszichológushoz de csak gyógyszert írtak fel neki, de persze nem szeretnénk rögtön begyógyszerezni."
Itt valami nem kerek. Gondolom pszichiáter volt az illető, mert pszichológus nem írhat fel gyógyszert. Milyen gyógyszert kapott? Miért nem szedi be? Mégis milyen változást remélnek, ha nem fogadják meg, amit az orvos mondott, de még pszichológushoz sem viszik el?
Mondjuk én egyből családterápiába vinném, ha a szülők ennyivel elintézték a gyerekük kezelését, hogy jaa gyógyszert az nem, nem baj kislányom, majd mutogatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!