Kényszerbetegségek áldozata lennék?
21 éves vagyok, eddig még mindig volt minden 4-5. hónapban valami egészségügyi gondom, leginkább akkor amikor kis szünetem van az egyetemen, korábban a középiskolában ugye, a mellkasom, nyelési nehézség, légzési nehézség, emésztési nehézség, foggyulladás, stb stb mindig volt valami betegségem, amikor pl. nyelési nehézségem volt, már a háziorvos és az orvos is meg volt ijedve, biztosak voltak benne, hogy nagyon komoly dolog van a háttérben, aztán ahogy eljött a teszt napja, egy nap előtte tökéletesen jól éreztem magam, minden baj megszűnt, minden teszt negatív lett..
úgy érzem amikor kis változás van az életemben, mindig keresek valami hibát magamban, ha épp nem találok, komoly betegségnek tűnő tüneteket reprodukálok, végül kiderül, hogy nincs semmi, mi bajom lehet.
már az öngyilkosságon is gondolkodtam, annyira irányíthatatlannak érzem a helyzetet a testem felett
mit tehetnék, hogy legalább 1 évig ne kelljen az egészségügyemmel foglalkozni..pedig se dohány, de ital, se egészségtelen ételek, kb soha nem adtam rá okot..mindig jön valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!