A barna folyás menstruáció helyett mindenképp terhességnek a jele? Sürgős!!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia! A progeszteron, más néven sárgatest hormon, a ciklus második felében termelődik a petefészekben. (Ciklus kezdete a vérzés első napja, a ciklus első fele a peteérés folyamata tüszőrepedésig, ciklus második fele a menzesz előtti kb. másfél hét, amikor a méhnyálkahártya megvastagodik, majd leválik, végül vérzéssel távozik a szervezetből)
Ha a progeszteron szint valami miatt felborul, akkor jelentkezik általában barna folyás menstruáció helyett. Érdemes lenne beszélni egy orvossal, és tanácsot kérni. Ma már sokféle természetes készítmény létezik a hormonszint helyreállítására, de mindenképpen kezelni kell, hogy ne legyen belőle később nagyobb gond.

válasza:Nem terhesség az oka, hanem hogy olyan kis mennyiségű a vérzés, hogy a hüvely savas pH-ja megszínezi barnára. Ne aggódj, szűzként nem vagy terhes.
Viszont ahogy a 4es javasolta, olvass kicsit a női nemi ciklus működésével kapcsolatban, mert ezt minden nőnek tudnia kell.

válasza:Lehet a terhesség jele is, de nem feltétlen egyenlő azzal
Vegyél tesztet és menj el orvoshoz (akkoe is ha pozitív akkor is ha negativ)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem teszteltem még egyáltalán, mert ugye elég későn fogant és meg akartam várni a 14 napot. Minden jel arra utalt, hogy teherbe estem, a menstruációm sem jött meg amikor kellett volna, erre ma, két napra rá megjött. Nagyon sokat olvasgattam, és írják hogy a későn...
Kb 3 napja volt egy egyszeri barnás pecsételésem amit nagyon erős fájás is kísért elkezdtem utána olvasni a dolognak és nagy valószínűséggel beágyazódásról volt szó aminek olvasattán nagyon megijedtem. Túl fiatal vagyok én még ehez. (nem írom le a koromat a sok...
Kivéve természetesen ha terhesség áll fen.
( amugy 36,3 az atlag hőm, es ha megjon mindig lemegy 36ra)
mivel elmaradt a verzes, es honapok ota vedekezes nelkul szeretkezunk mert babat akarunk, akkor talan most osszejott. Csak a terhesseg elso biztos jele a mensi kimaradasa.
3. próbálkozós hónap. Most először 2 naponta voltunk együtt (azelőtt minden nap) Szintén 3. hónap cicka+palástfű kombó, 31-33 napos ciklus. előző hónapban 31. Eddig oké, elviekben az első esélyes hónapunk. (együttlétek eddigi sűrűsége miatt) Na most.. beteg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!