Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás menstruáció után?

Barna folyás menstruáció után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sosem volt velem ilyen még. 18 éves vagyok, lassan 7 éve szenvedek a menstruációval.

Tavaly nyáron a menstuációs időszakom lecsökkent 4 napra, utána 3 napra, majd ezek váltogatták egymást. Előző alkalommal 2 napos volt, max 1 nap barna folyással egyből utána. Most 2 napig volt szintén meg (szombat-vasárnap) hétfőn folyás nélkül elmúlt. Ma délután tapasztaltam pisilés közben, hogy kicsit barnás színe van a wc papírnak, észrevettem, hogy barna a folyásom. Elvileg vasárnap kéne a termékeny időszakomnak elkezdődnie.

Párommal aktívak vagyunk, volt már olyan hogy aktus után véreztem, de utána rá 1-2 órával el is múlt.

Normális ez?

2024. febr. 8. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom de a menszesz után biztos lehet barna folyás. Ráadásul lehet hogy a menstruáció eleve tud ilyen furcsa lenni.
2024. febr. 9. 16:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a barna "folyás" inkább még a menstruáció lehet, pontosabban annak a lecsengése, normális, hogy nem egyik napról a másikra szűnik meg az erős vérzés, mintha elvágták volna.
2024. febr. 11. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Menstruáció helyett barna folyás?

Menszesz napján jelent meg a papíron egy kevés kis barna váladék,amiből azt gondoltam megjött, de napok óta csak ez távozik és nincs rendes menszesz. Terhességre utalhat? 38/N

Menstruáció után meddig normális a barna folyás?

Sziasztok! 5hónappal ezelőtt szültem meg a kisfiamat. Mivel szülés után kórházba kerültem,így a szülés utáni tisztulás sem úgy alakult, ahogy kellett volna.Nagyon sok gyógyszert szedek,nem tudom,hogy van-e köze a kérdésemhez.Ami a következő: Szülés utáni 11.héten...

Szerintetek ez mitől van?

KÉNYES TÉMA: Nőktől kérdezem elsősorban!! Szóval a lényeg idén májusban ( 2024.05.03.) lesz, hogy 3 éve szedem a fogamzásgátlómat ( jangee 0,02 mg). Minden este 21:00kor vettem be normálisan, nem volt se hasmenésem, se hányás, tehát a felszívódással sem lehetett...

Meddig tart a barna hüvely folyás?

Még nem menstruálok, a tegnap még fehér folyásom volt, de ma barna lett. Régebb olvastam, hogy a fehér folyás kb 2 évig tart és akkor a barna folyás kb meddig? Előre is köszi a válaszokat :)

Barna folyásom van. Mi lehet az oka?

Sziasztok! Mindig is volt folyásom, de eddig átlátszó színű volt, ami teljesen normális. Kb 1 hete elmentem pisilni, amikor meg töröltem, a wc papíron láttam a barna folyást. Nincs szaga, és nem is intenzív, mindennap egy kevés jön belőle. A menstruációm 3 hónapja...

Menstruáció helyett csak kevés barna folyás?

5 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, mert szerettem volna kicsit pihentetni a szervezetemet, illetve már úgy vagyunk párommal, hogy nem gond, ha jönne baba, de azért még várnánk is. Megszakításosan "védekezünk". Tegnapelőtt kellett volna megjönnie pontosan. Előző...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!